І знову ”Здрасті”: зустрічайте новий хіт про карантин від хмельничанина Олега

І знову ”Здрасті”: зустрічайте новий хіт про карантин від хмельничанина Олега
Скрін із відео на пісню "Маски"
  • Не для хайпу, а щоб настрій підняти. 

  • В складний для країни час хмельницький музикант Олег Шкарпета намагається розрадити людей своїми піснями.

  • Нещодавно на світ з’явився його новий трек “Маски”. А славнозвісну “Корону” почали транслювати по радіо.

Його перший карантинний відеокліп стрімко набирає оберти в соцмережах. В душі, перед дзеркалом та з віником у руках його “горланять” сотні хмельничан. Про це звітують автору в Instagram та просять новинок. Кого-кого, а Олега довго вмовляти не треба. Поки хмельничани продовжують наспівувати не нав'язливий мотив треку “Корона”, як на світ з’явився уже другий хіт “Маски”. Відразу видно, що свій карантин Олег Шкарпета проводить з користю. Чи буде продовжувати тему та чим дивуватиме після карантину автор пісень, розповів журналістам vsim.ua.

“Хотів підбадьорити хмельничан”

Для тих, хто вперше чує про Олега Шкарпету (сценічний псевдонім “Шугар”), нагадуємо: 24-річний музикант із Хмельницького нещодавно записав відеокліп про карантин під назвою “Корона”. Пісня не просто розважальна, а з глибоким підтекстом. Під час написання Олег мав досить конкретний посил. Хотів не лише закликати місцевих мешканців посидіти вдома, бо там безпечно, а й пояснити, як це позитивно вплине на довкілля. Відео швидко розлетілося мережею. Автору почали писати схвальні відгуки про трек.

  • Відео дня
    /li>

Чергову пісню Олег вирішив написати з огляду на події, які розгортаються у суспільстві. Хлопець розповідає, що в соцмережах бачить багато негативу та песимістичних настроїв. Свом новим треком вирішив розрадити хмельничан та українців. 

“Ми можемо не пустити біду у свій дім”

На написання пісні Олег витратив добу. Каже, що спочатку прийшла ідея. А потім народилися слова. Цього разу своє творіння хлопець записував у студії. Дату трішки відтягував для більшої символічності. 

Сам автор продовжує дотримуватися умов карантину. Каже, що навесні це важко, адже погода “шепче” зовсім не про домашні посиденьки. Та, за словами хлопця, безпека на першому місці. Відтак, навіть з батьками спілкується в телефонному режимі.

Карантинну тему Олег продовжувати не збирається. Каже, що це не привід для хайпу. “Корона” та “Маски” ,за словами автора, виконали своє призначення. Далі музикант планує розвивати свою творчість в інших напрямках. В шафці вже має написаний текст до нової пісні, а в голові виношує чергові хітові ідеї.

Поки ж на вулицю зась, Олег Шарпета радить, відкинути всі погані думки з голови та зарядитися позитивом під його новий відеокліп маски. 

Дивіться першу відеороботу про карантин від Олега Шкарпети та дізнавайтеся деталі її написання в матеріалі “Не впаде корона, якщо посидиш вдома”: хмельничанин Олег записав відеокліп про карантин.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Михайло Чередник

    СУПЕР   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Елена

    Супер

keyboard_arrow_up