“Не впаде корона, якщо посидиш вдома”: хмельничанин Олег записав відеокліп про карантин

“Не впаде корона, якщо посидиш вдома”: хмельничанин Олег записав відеокліп про карантин
Скрін із відеокліпу на пісню "Корона"
  •  Пісня “Корона” вже заполонила соцмережі.
  • Слова і музика до неї були написані за добу.
  • Створив новий хіт хмельничанин Олег Шкарпета 
  • Як “народжувалася” пісня, розповів ексклюзивно для vsim.ua.

Багато хмельничан знає цього хлопця. У когось він "запалюв" на весіллі, когось розважав на дні народження, а хтось стер підошву під його хіти на танцполах нічних клубів Хмельницького. Він - справжній енерджайзер. Вміє задати настрій будь-якому святу. Ніколи не зупиняється на досягнутому, сам пише пісні, “бомбезно” грає на гітарі та створює власні дизайнерські проєкти. Якщо ви ще не здогадалися, то мова про драйвового 24-річного музиканта та співака Олега Шкарпету (сценічний псевдонім “Шугар”).

Свою творчість хлопець розпочав 6 років тому. Спочатку виступав з чужими хітами. Частіше за все виконував зарубіжну класику. Її розбавляв оригінальним аранжуванням, тому відоме старе у його виконанні лунало абсолютно по-новому. 

Відео дня

Нещодавно Олег вирішив спробувати свої сили в новому амплуа. Тепер він пише пісні та музику до них. І чесно кажучи, робить це доволі успішно. Адже за півроку встиг записати 4 саундтреки.

"Посиди, ну, розслабся"

Днями на світ з’явився новий хіт хлопця. Записав він його для того, щоб достукатися до хмельничан у такий непростий для країни й світу час. Пісня має назву ”Корона”. І, як зрозуміло з назви, присвячена вона подіям, які пов’язані з поширенням коронавірусної інфекції. 

На написання слів та музики в Олега пішла рівно доба. Каже, що мав конкретну мету, тому натхнення не забарилося.

Відеокліп на пісню Олег записував вдома. Каже, що ситуація зобов’язувала. Адже хотів мотивувати хмельничан залишитися вдома. 

"Мав конкретний посил"

За словами автора, в пісні він хотів не лише пояснити місцевим мешканцям, що на вулиці небезпечно, а й стимулювати дати планеті відпочинок. 

На часі Олег намагається невпинно дотримуватися рекомендацій компетентних людей. У місто робить лише одну вилазку на тиждень, щоб придбати продукти. Каже, що в такі виходи одягає маску, що і радить іншим. 

Карантин Олег проводить з користю. Малює ескізи до майбутніх дизайнерських проєктів та пише пісні. Тож незабаром хмельничани зможуть насолодитися ще одним дітищем Олега Шкарпети. Ексклюзивно для vsim.ua, автор привідкрив завісу та зазначив, що його новий хіт матиме назву “Апероль” (як популярний алкогольний коктейль зі 100-літньою історією).

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Ольга Несміянова

    Молодець!!! Повністю підтримую. Підняв дух.
    Так тримати далі!!! Успіхів тобі Олеже!!!

    Анонім reply Ольга Несміянова

    Дякую Ольже.
  • Сергей Гудз

    Якщо хтось працює на часніка, який тобі дасть стільки скільки ти заробиш, а ще дитина мала жінка, особливо вдома не посидиш. Всі ми розумієм що потрібно робити, но я важаю не треба цим горем, создавати кліпи, чиясь мама чи син когось втратили, просто по збіг обставини даже якщо вони були вдома, нагадую що він же 4 місяці гуляє, а ви тут діскусію, Ой браво молодець, кучу загинули, Ой молодець
  • Лапінська Світлана

    Молодець актуально
  • Vasuluna Czumbaluk

    Дуже талановитий!

    Михайло Чередник reply Vasuluna Czumbaluk

    так

keyboard_arrow_up