Марина Круть пройшла до фіналу відбору на Євробачення (ВІДЕО)

Марина Круть пройшла до фіналу відбору на Євробачення (ВІДЕО)
  • Хмельничанка отримала від журі та глядачів найвищі бали.

  • Разом із нею фіналу відбору потрапили «Jerry Heil» та «Go-A».

Хмельничанка Марина Круть візьме участь у фіналі національного відбору на пісенний конкурс Євробачення. Бандуристка отримала найвищі бали від журі та глядачів у півфіналі, який відбувся сьогодні, 8 лютого. Разом із нею до фіналу пройшли ще двоє конкурсантів — «Jerry Heil» та «Go-A».

Фінал національного відбору пройде 22 лютого. За право представляти Україну на Євробаченні змагатимуться шість виконавців, включаючи Марину Круть. Пісенний конкурс Євробачення пройде у нідерландському Роттердамі. Переможця обиратимуть у три етапи — два півфінали та фінал. Вони відбудуться 12, 14 та 16 травня відповідно.

Відео дня

Виступ якого гурту вам сподобався найбільше? Голосуйте та пишіть коментарі. Також переглядайте на відео виступ Марини Круть та повний запис трансляції півфіналу.

Опитування

Хто з учасників першого півфіналу національного відбору вам сподобався найбільше?

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (45)
  • Валентина Пляшко

    Молодчинка
  • Надія Дуб

    Супер.
  • Теняна Канівець-Рудик

    Молодець успіхів.
  • Виктор Антонюк

    Згоден - але чому Україну являють англомовними піснями???
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up