Топ-модель та шеф-кухар: як вихідці із Хмельниччини підкорювали українські шоу

Топ-модель та шеф-кухар: як вихідці із Хмельниччини підкорювали українські шоу
  • Хмельниччина багата на таланти

  • Саме це доводять подоляни, які брали участь в українських талант- та реаліті-шоу.

  • Хто це такі, чим вони прославились та як живуть зараз?

Молоді та талановиті, переможці та фіналісти. Усі вони -  уродженці Хмельниччини. Чим талановиті подоляни підкорювали сцени та серця глядачів, читайте далі. 


Топ-модель з Полонного

Красуня з Хмельницької області Дарина Герасимчук 2019 року брала участь у проєкті на Новому каналі “Топ-модель по-українськи”. На той час ще не повнолітня Даша потрапила до суперфіналу, де змагалась за перемогу з чотирма дівчатами. Останньою для юної полончанки стала фотосесія на повітряних кулях. За версією експертів проєкту, Даша впоралась із завданням найгірше. 

Однак після шоу на Новому каналі кар’єра 17-річної дівчини із зростом 184 см не припинилась. В лютому 2020 року Дарина дефілювала у останній день Ukranian Fashion Week.

Відео дня

Наразі Дарина не покидає свого модельного захоплення. Свою сторінку у Інстаграмі, яка налічує понад 63 тис. підписників, дівчина веде естетично, переодягається у різні образи та професійно позує в об’єктив. 

 

Неординарна медсестра-співачка

Хмельничанку Ілону Купко, напевно, знає вся Україна. Зі своїм хітом “Опа-Опа” жінка, хоч і не вийшла в фінал, зате стала популярною. Група “Агонь” навіть викупила у неї пісню та зняла із хмельничанкою кліп. 

Після невдалої спроби стати переможницею “Х-фактор” Ілона почала займатись сольною кар’єрою. На її рахунку 2 хіти - “Хое-Хое” та “Девочка лета”.

Та не лише піснею однією. Ілона Купко захотіла стати моделлю. На величезних підборах та у блискучій сукні жінка прийшла на кастинг підкорювати суддів. “Зірку Ілону знають всі” - прокоментувала жінка.

Різносторонню та колоритну, колишню медсестру Ілону українці не забувають, адже число переглядів її хітів на YouTube досі росте. 

 

Шеф-кухар з Кам’янця-Подільського

Кам’янчанка Лілія Сорокіна рік тому показала свій професіоналізм у реаліті-шоу “МастерШеф” на СТБ. До суперфіналу Лілію привів рулет з качиної грудки з п'яною грушею та імбирем. 

Наразі жінка є бренд-шефом у ресторані “Relax Hall”, що в Хотині. Також шеф-кухарка активно розвиває власний бізнес кейтерингу - організовує фуршетні столи на бенкети.

Соліст Київського оперного театру

У лютому 2020 року “Голос країни” розпочався із хмельничанина-романтика, який ледь не освідчився у коханні Тіні Кароль. Її пісня “Сила висоти”, яку заспівав чоловік, стала щасливим квиточком до проєкту. 

Максим Гара, який родом із Хмельницького, уже декілька років проживає у столиці. 

Зараз чоловік є солістом Київського оперного театру, співаком та актором.



Окрім моделінгу, необхідно ще й розвиватись.

За цю дівчину вболівав, певно, весь Хмельницький.

Перший сезон нового шоу на Новому каналі “Супермодель по-українськи” приніс Каріні Заболотній шалений успіх. Після проєкту дівчину почали запрошувати на фотосесії та покази різних брендів.

Проте зосереджуватись лише на моделінгу Каріна не планувала. Хмельницька красуня досконало знає польську та англійську мови, викладає польську по Skype учням з України та інших країн СНД. Та досі гарно виглядати в кадрі - слабкість Каріни. У її Інстаграмі ви не знайдете жодної непривабливої оку світлини. А півроку тому до життя моделі завітав її найкращий день - Каріна віддала своє серце коханому, вийшовши за нього заміж.


 

Бандуристка, що розвернула три крісла

2017 року країна щиро зустріла ще один талант - хмельничанку Марину Круть. Дівчина брала участь в шоу «Х-фактор», однак покинула проєкт ще до початку прямих ефірів. Уже за рік, 2018 року зірка зіграла свій перший великий сольний концерт у хмельницькій філармонії з камерним оркестром.

Бандуристка  успішно виступила на шоу “Голос країни”, до неї повернулись крісла Монатіка, Потапа та Дана Балана. 

Взимку 2020 року дівчина стала фіналісткою Національного відбору на Євробачення 2020.

Наразі Марина Круть є успішною вокалісткою та бандуристкою, їздить у гастрольні тури та збирає шанувальників не лише на рідній землі, а і по всіх куточках світу.



 

Боявся, що донька буде його соромитись

2016 року уся країна слідкувала за перетворенням Аркадія Василишина з Кам’янця-Подільського, що став учасником проєкту “Зважені та щасливі” на СТБ. 

На початку шоу чоловік важив 235 кілограмів. У фіналі Аркадій шокував не лише глядачів, а і власних тренерів - він схуд на 132 кг, що дорівнювало 56% від його початкової ваги. 

Колишній чемпіон України з кікбоксингу Аркадій в певний момент Аркадій почав різко набирати вагу. У одному з інтерв’ю чоловік розповів, що в один момент почав боятись, що його власна донька почне соромитись власного батька та його зайвих кілограмів.
Зараз подолянин активно займається спортом. Його профіль Інстаграм - світлини з тренажерного залу та фото машин, які він продає. Також Аркадій пропагандує здорове та правильне харчування. У стрічці спортсмена - корисні солодощі та некалорійні роли. Усе це допомагає Аркадію тримати себе у хорошій формі.

 

На шоу мріяв потрапити з 5 років

Історія жителя Старокостянтинова Артема Харченка чіпає за живе. 

Дебютом юного співака стала сцена гарнізонного будинку Офіцерів. Саме там хлопчика помітила українська поетеса Оксана Радушинська. 

Після кількох концертів Артему запропонували стати волонтером та приєднатися до “Мистецької подільської сотні”. Разом із сотнею хлопець почав виступати у шпиталях, допомагаючи хворим та пораненим.

Однак згодом допомоги потребував і сам. 2015 року у хлопця діагностували саркому. Навіть хворіючи, не покидав мрію стати співаком.

У 2017 році країна була прикута до екранів, щиро вболіваючи за хлопчика на шоу “Україна має талант”. І нехай Артем здобув лише 2 місце, приз глядацьких симпатій юний співак однозначно здобув.

Під впливом подій коронавірусу, хлопець написав декілька пісень, аби заохотити українців не відчаюватись.

Своє майбутнє планує пов’язати із музикою.


 

Успіх дівчині приніс реаліті-серіал

 

А от 2016 року уся увага молоді була прикута до першого у Україні реаліті-серіалу “Київ вдень та вночі”.

Героями серіалу стали звичайні молоді люди. Однією із щасливиць потрапити на проєкт стала хмельничанка Каріна Гаврилюк.

У серіалі дівчина грала роль “стерво”, жінки, яка задля своєї вигоди здатна на все. 

Після закінчення серіалу Каріна створила YouTube канал, де і досі викладає лайфстайл-відео про власний досвід, ділиться із підписниками своїм життям.

Кілька місяців тому її фоловери дізнались про те, що дівчина стане мамою.

Інстаграм-сторінка Каріни також заповнена відео для підняття настрою. 


 

Музикант та “блогер на мінімалках”.

Взимку 2020 року Україна побачила ще одного талановитого хмельничанина. Ним став співак Сергій Клейніс. На шоу “Голос країни” на “сліпих прослуховуваннях” хлопець заспівав пісню Дана Балана. Саме він повернув своє крісло до Сергія.
Зірковий тренер зазначив, що у голосі хлопця відчувалось свято. 

Це свято Сергій Клейніс і творить, виступаючи музикантом на корпоративах, весіллях та ювілеях.

До цього всього, у Інстаграм-світі хлопець називає себе ще й “блогером на мінімалках”, виставляючи смішні та лайфстайл-відео у свою стрічку. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up