Виклик для модниць в подушках: хмельничанка зробила сукню із серветок й туалетного паперу (ВІДЕО)

Виклик для модниць в подушках: хмельничанка зробила сукню із серветок й туалетного паперу (ВІДЕО)
  • Раніше стрічку в Instagram заполонив челендж в подушках замість суконь.
  • Справа пішла далі й з’явилися світлини хмельничанки в сукні з серветок і туалетного паперу.

Соцмережі заполонив челендж із подушками. Представниці прекрасної статі одягають підбори, роблять мейкап і доповнюють образ основною фішкою: подушкою чи ковдрою.Так вирішили замінити звичайну сукню. На тілі її закріплюють ременем. Аби зробити фото цікавіше, беруть до рук келих з вином, жіночу сумку чи навіть домашню тварину. Раз, два - і фото вже набирає “лайки”. До речі, до цього флешмобу приєднуються і чоловіки. Один із хмельничан використав подушку замість спідниці й опублікував фото на своїй сторінці в Instagram.

Із корсетом та шлейфом

Допоки одні поширюють фото в подушках замість сукні, інші вигадують нове оригінальне вбрання. Таке створила для себе хмельничанка Надія. Йдеться про жовту сукню із корсетом та шлейфом. Щоб її зробити, жінка обійшлася без тканин. Все, що знадобилося для виготовлення - туалетний папір, серветки та скотч. 

Щоправда, найбільше стали в нагоді саме серветки. На довгу сукню, за словами Надії, пішло 8 пачок, в кожній з яких було 100 штук. В результаті - вийшов чудовий варіант вечірнього вбрання. 

Відео дня

Про створення сукні

Через карантин покрасуватися в сукні довелося лише вдома, перед дзеркалом. До слова, Надія записала відео, на якому вона у всій красі постає в новому вбранні. А тим часом, жінка розповіла про процес його створення.

Оскільки Надія робила сукню разом із маленькою дитиною - пішло два дні. Та жінка впевнена, якби створити її потрібно було терміново - впоралася б за 5-6 годин.

Як зізнається сама жінка, подібну сукню вона вже створювала для своєї сестри. Щоправда, було це давно. До того ж, цей виріб - далеко не єдине, що Надія робить власними руками. Адже жінка - дизайнер. Вона шиє одяг і для дорослих, і дітей. Справу цю Надія обожнює і займається пошиттям ще з юнацьких років. Не покидає муза її і на карантині. Жінка розповідає, що саме зараз готує дитяче вбрання на осінь. А карантинний період лише додає їй натхнення і, звісно, вільного часу. 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • z0kas Валера

    ну тоді все мені стало понятно,чому такий попит на туалетній папір:)))
  • Тетяна Рудковська

    А берегти довкілля, бумагу з чого виробляють? та для чого?
    Щоб людство схаминулося від безглуздя, можливо, в такому стані планета 🌏 зараз. (
  • я

    ТП. І ноги не миті.

    Анонім reply я

    Япвд
  • Анонім

    Скіки стоїть?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up