Замість сукні - подушка: хмельничан “заразив” карантинний флешмоб

Замість сукні - подушка: хмельничан “заразив” карантинний флешмоб
  • На підборах і в подушці.
  • Під час карантину в соцмережах почав ширитися новий флешмоб.
  • Його швидко підхопили і хмельничани. 

Карантинний флешмоб набирає обертів у соцмережі Instagram. У стрічці все частіше з’являються фото із подушками та ковдрами. Все це містяни використовують замість вбрання. 

Так, жінки, наче сукню, одягають подушку. Аби трималася - фіксують ременем. Доповнюють образ підборами, сумочкою та мейкапом. Долучаються до такого челенджу навіть чоловіки. Один із них одягнув подушку замість спідниці. Всі ці фото публікують під хештегом #pillowchallenge, що в перекладі подушка-челендж. Гортайте далі й дивіться фото хмельничан. 

 

Відео дня
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Доброго ранку❤️ . За чисельнимм проханнями🤍 Рецепт «Панкейків»🥞 . Одразу попереджаю!☝️ Рецептів десятки, пишу той який для мене виявився ідеальним❤️ . 🔸Інгрідієнти🔸 . 🔹2 яйця 🔹3-4 ст.л цукру 🔹1/3 ч.л соди 🔹стакан борошна 🔹пів склянки молока 🔹сіль (за смаком) 🔹 3 ст.л топленного вершкового масла . 🔸Рецепт🔸 . 🥞Збиваємо яйця, масло і цукор. . 🥞Вмішуємо борошно з сіллю. (Борошно бажано просіяти) . 🥞 Вливаємо молоко . 🥞В останню чергу додаємо соду. Переміщуємо, маса повинна бути однорідною. Залишаємо тісто на 10-15 хвилин) . 🥞Розігріваємо пательню, нічим не змащуючи. Вона повинна бути суха. Після того як почнуть з’являтися бульбашки, млинець необхідно перевернути. На другій стороні він буде смажитися моментально, тому важливо стежити за панкейком. . . Смачного❤️ . . . . . #рецептпанкейков#рецептпанкейків

Публикация от ЦЕРЕМОНІЙМЕЙСТР / ТЕЛЕВЕДУЧА (@ann_borychko) 13 Апр 2020 в 12:31 PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

На стиле 🍷#pillowdresschallenge #pillowdress #homestyle #cominghomeoutfit

Публикация от Masha (@mashakuzia) 12 Апр 2020 в 10:59 PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

І ми туди ж🤣 #pillowchallenge #quarantinepillowchallenge #pillowdress

Публикация от OᒪYᗩ ᑭETᖇOᐯᗩ (@olya.petrova_) 12 Апр 2020 в 6:36 PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Такой вот карантинный муд 💋🥰😏

Публикация от Vlada👼🏻 (@kucheryava.ya) 12 Апр 2020 в 4:19 PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😜 #pillowchallenge #карантин😷 #карантин

Публикация от Майстр Манікюру 💅Яна (@manicure_khm_yana) 12 Апр 2020 в 3:34 PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#quarantinepillowchallenge 🔥🤪

Публикация от 𝒮𝒽𝓉𝑒𝓎𝒹𝑒𝓇 𝑀𝒶𝓇𝒾𝓃𝒶 🕊 (@m.shteyder) 11 Апр 2020 в 10:00 PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#pillowchallenge ❤️😍

Публикация от Таня Скомська (@tanya_skomka) 11 Апр 2020 в 7:28 PDT

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Саша Мельничук

    злі люди скрізь бачать тільки погане;)
  • Serhei Halstead

    диванні війська підійшли)))
  • Мастер Автополив

    Массовая дегенерация :( Кто же москалей перемагать будет?
  • Наталья

    Які ви злі, напевно наслідки самоізоляції.Ця чудова дівчинка прочитала безліч книг,навчається,працює,садить картоплю і грядки,готує ,прибирає....... і залишається супер красунею .

    Таня reply Наталья

    НАМ НЕ ВСЕОДНО?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up