Які перетворення чекають на парк Чекмана за 1,5 мільйона

Які перетворення чекають на парк Чекмана за 1,5 мільйона
Фото зі сторінки Парки. Сквери у Facebook
  • У парку Чекмана триває реконструкція дитячого майданчика.

  • Незабаром там з'являться нові канатні комплекси та пішохідні доріжки. 

  • Що ще планує міська влада зробити для маленьких хмельничан, читайте в нашому матеріалі.

Наприкінці 2019 у парку Чекмана почали оновлювати дитячий майданчик. Восени там з'явилися гойдалки для дітей з вадами опорно-рухового апарату. На майданчику також з'явилося синтетичне покриття. Грати на ньому тепер можна навіть після дощів. За спільні кошти міського бюджету та Центру Стратегічних Ініціатив, вздовж річки поставили ковані лавки із Самчиківським розписом. І це лише початок, кажуть в управлінні ЖКГ міста. 

У поточному році роботи над реконструкцією майданчика продовжать. На це вже виділили 1,5 мільйона гривень із міського бюджету. Що планують зробити журналістам vsim.ua розповів начальник УЖКГ Хмельницького Василь Новачок. 

  • Відео дня
    /li>

Новий місток та пішохідні доріжки

Окрім того на дитячому майданчику проведуть капітальний ремонт пішохідних доріжок. На це додатково з міського бюджету виділили ще 1 мільйон гривень.

Крім майданчика оновлення чекають на парк в цілому. Наразі там завершують облаштовувати місток через канал. Він буде металевий. 

Фото зі сторінки Парки. Сквери у Facebook

Також управління ЖКГ планує потужно взятися за облаштування майданчиків для дітей з інклюзією по всьому місту. Такі ж гойдалки та каруселі для дітей на візочках, як в парку Чекмана, вже є у парку Шевченка. Там планують розширити зону для дітей з обмеженими фізичними можливостями та створити ігровий простір для дітей, які хворіють на аутизм. 

Фото з допису Андрія Попика у Facebook

Нагадаємо, цього року зміни чекають і на інші парки та сквери міста. Про них ви можете прочитати в матеріалі Які зміни чекають на парки і сквери Хмельницького.

Читайте також: Відремонтували три стели «Хмельницький». Чи зроблять четверту?

Озеро на Озерній хочуть почистити від очерету за майже 2 мільйона

Які ліфти відремонтують у Хмельницькому за 3,3 мільйона (КАРТА)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Любов Сердунич

    "Каруселі" (московинське слово) - це і є ГОЙДАЛКИ. І "ПОКИ ЩО наше місто не настільки облаштоване..."... ДУМАЙМО І ПИШІМО УКРАЇНСЬКОЮ!

    Alex Cube reply Любов Сердунич

    Не показывайте свою безграмотность. Гойдалка -- это качеля. А карусель, согласно википедии, -- вообще слово французского происхождения.

    Тост Тестов reply Любов Сердунич

    Не тебе указывать всем на каком языке думать!  Вообще рагули офигели. Гойдалка в тебе коло хати на двох мотузках і покришкою ві машини. Вчити вона тут всіх зібралася.

    Сіма reply Любов Сердунич

    У нашій мові досить запозичених слів з інших мов і що? Лікуватись не пробувала?  Галстук=Краватка. Ніби обидва слова із російської мови, але насправді ні. Але я не буду лікбез влаштовувати тобі. Марно і безрезультативно. Лише психіатр, можливо, тобі допоможе. І таким як ти.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Виловив 80 кілограм риби та раків у заказнику: на Хмельниччині спіймали браконьєра 20:12 У Хмельницькій міській лікарні відкрилось нове терапевтичне відділення (ФОТО) 19:33 Магнітні бурі у травні 2024: календар небезпечних дат та як від них вберегтися 18:44 На Хмельниччині горіли трактор, вантажівка, гараж та будинки: що відомо Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 18:05 На Хмельниччині 20-річна водійка збила велосипедиста, – поліція 17:21 Чергова сесія Хмельницької міської ради: які рішення прийняли 16:45 Що купують хмельничани на благодійному ярмарку: репортаж play_circle_filled photo_camera 16:15 У соцзакладі у Хмельницькому стався вибух: є постраждалий 15:36 Організаторів контрабанди бурштину судитимуть у Хмельницькому 14:52 На вулиці Хмельницького повернувся велопатруль 14:09 Авто, яке розшукує Інтерпол, «знайшлося» в Кам’янці-Подільському 13:24 За зґвалтування власної доньки судитимуть жителя Хмельниччини 12:51 Судитимуть водія, який в Хмельницькому районі на смерть збив 8-річну дівчинку 12:04 У Хмельницькому проведуть благодійну фотосесію за донат 11:41 Повідомили про підозру підполковнику, який перейшов на бік ворога, – прокуратура 11:11 Курси валют в обмінниках та банках Хмельницького 2 травня (ІНФОГРАФІКА) 10:57 Водій з ознаками сп’яніння скоїв ДТП на Березневій і намагався втекти 10:13 Найбільш забрудненою виявилася річка Південний Буг, – результати аналізу центру гідрометеорології 09:41 На Чорновола і Шевченка 2 травня буде ускладнений рух
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up