За крок до Євробачення. Хто може стати конкурентом Марини Круть у фіналі нацвідбору (ВІДЕО)

За крок до Євробачення. Хто може стати конкурентом Марини Круть у фіналі нацвідбору (ВІДЕО)
  • Серед перших трьох фіналістів вже є хмельничанка.
  • Пропонує вам послухати і оцінити конкурсні пісні учасників другого півфіналу.
  • Хтось з них стане конкурентом хмельничанки у фіналі.

 

Сьогодні, 15 лютого, відбудеться другий півфінал нацвідобру до Євробачення-2020. За підсумками першого вже визначилася трійка фіналістів. Серед них хмельничанка Марина Круть. Вона заспівала пісню "99" й отримала найвищі бали від журі та глядачів. 

Зазначимо, що окрім Марини, до фіналу пройшли ще двоє конкурсантів — "Jerry Heil" та "Go-A". Уже скоро стануть відомі імена ще трьох фіналістів.Другий півфінал розпочнеться о 19:00. Транслюватимуть його на телеканалах "СТБ" па "Суспільне". Також переглянути його можна буде на сторінках у Фейсбук та їхніх YouTube-каналах. У ньому візьмуть участь:

Fo Sho

Відео дня

Garna

Еліна Іващенко

MoonZoo

TVORCHI

Олександр Порядинський

Девід Аксельрод

KHAYAT

На вашу думку, хто із цих конкурсантів має потрапити до фіналу?

Опитування

Хто із цих конкурсантів має потрапити до фіналу?

Пісенний конкурс Євробачення пройде у нідерландському Роттердамі. Переможця обиратимуть у три етапи — два півфінали та фінал. Вони відбудуться 12, 14 та 16 травня відповідно.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Косовський Руслан

    Другий півфінал на порядок сильніший. В ідеалі фінал мав би виглядати так : Moonzoo, Go-A, О.Порядинський, Е.Іващенко, Kruть, Garna.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) Від читача 12:08 РЕПЕРФУЗІЙНОМУ ЦЕНТРУ КНП «ХОССЦ» у м.Хмельницький – 3 роки! 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок 15:41 У Хмельницькому не знайшли підозрюваного, який причетний до отруєння собак 15:16 Хмельницьку обласну службу зайнятості очолив новий керівник 14:46 У Симчишина найвища: рейтинг зарплат мерів сусідніх міст (ІНФОГРАФІКА) 14:21 На Хмельниччині викрили священника УПЦ МП, який вихваляв путіна перед вірянами 13:36 На Хмельниччині водій переконував суд, що прикидався п'яним перед поліцейськими 12:52 У Кам'янці на смерть збили пішохода
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up