Гід по модному жіночому взуттю Fall–Winter 2022/23 (новини компаній)

Гід по модному жіночому взуттю Fall–Winter 2022/23 (новини компаній)

Коли температура знижується, є безліч варіантів, яке тепле взуття вибрати. А якщо озброїтися знанням про взуттєві тенденції осені-зими 2022/23 року, можна не тільки почуватися комфортно за будь-якої погоди, але й виглядати приголомшливо.

Далі розглянемо ключові тренди сезону, що дозволять створювати максимально сучасні аутфіти. Більшість представлені в колекціях, зібраних у мультибрендовому інтернет-магазині «Міратон», вироби відрізняються високою якістю і доступною ціною. Осінні чоботи можна вибрати за посиланням.

Тотальний глянець

Блискуча лакована шкіра стала несподіванкою на багатьох показах, оскільки минуло вже кілька років, відколи ми востаннє бачили цю тенденцію. Класична деталь, що робить відсилку до 1950-х років, припаде до смаку тим, хто відчуває необхідність додати трохи блиску своєму образу.

Чоботи з високою халявою

У високих чоботях є щось спокусливе. Незмінний взуттєвий тренд, яким багато хто не може натішитися восени, чудово поєднується з міні-спідницями та джинсами. Деякі моделі відрізняються розслабленістю і зручністю, інші – силуетом, що облягає, а у третіх присутній акуратний блоковий каблук. Все це лише доводить, що потрібний фасон високих чобіт знайдеться для всіх.

Виражена масивність

Ця характеристика є відсиланням не тільки до платформи, яка, як і раніше, є масовим трендом, але і до висоти багатьох підборів. Такі силуети можуть бути присутні навіть у витончених моделях, але з більш громіздкою естетикою. Товстий каблук забезпечить необхідну підтримку та стійкість навіть на зимових слизьких дорогах. Модні чоботи на підборах можна підібрати тут.

Гострий мис

Серед чобіт цього сезону найчастіше зустрічається взуття з вузьким носком. Як і у випадку із взуттям з лакованої шкіри, загострені миски починають повертатися у міру того, як втрачають свою актуальність гіпертрофовані квадратні.

Кросівки

Цей взуттєвий тренд підійде буквально всім. Грань між сучасним міським та спортивним взуттям офіційно стирається, і комфорт стає вирішальним фактором у цій формі футуристичного взуття. Нескінченно зручні та ідеально підходять для прогулянок, актуальні кросівки викликають захоплення.

Гумові чоботи

Якщо раніше модниці уникали цієї моделі протягом багатьох років, сучасні тренди диктують нові правила. Дизайнери низки модних будинків, схоже, хочуть, щоб ваші ноги були теплими, сухими та стильними у дощові дні, тому створили з цього практичного матеріалу симпатичні та функціональні моделі.

Металік

Враховуючи загальне захоплення металізованими відтінками, що охопило подіуми, не дивно, що взуття відтінків міді, золота та срібла виявляється у центрі уваги. Отже, чи шукаєте ви ідеальні чоботи на кожен день або блискучі ботильйони для урочистого заходу, варіант знайдеться для кожного випадку.

М'які деталі

Хутряне взуття також підкорило дизайнерів: овчина та натуральне і штучне хутро неодноразово з'являлися всередині та зовні взуття. Це саме той випадок, коли стильне взуття може бути теплим.

keyboard_arrow_up