Прийоми зі створення природного макіяжу для хмельничанок (Новини компаній)

Прийоми зі створення природного макіяжу для хмельничанок (Новини компаній)

Сила макіяжу незаперечна: наші улюблені косметичні продукти допомагають всім Хмільничанкам створювати гарні образи, підкреслювати переваги та втілювати наше індивідуальне бачення краси. Кращі процедури макіяжу допомагають сучасній жінці підвищити її впевненість у собі і з гідністю зустрітися віч-на-віч зі світом.

Коли справа доходить до макіяжу, вміле нанесення може мати вирішальне значення. Правильне застосування тих чи інших продуктів у потрібних кількостях допоможе досягти бажаної краси та максимально ефективно використовувати макіяж. Представляємо кілька порад та рекомендацій, які допоможуть створити бездоганний образ.

1. Створи базу

Рівний тон обличчя – основа для нанесення всіх наступних засобів. Для повного покриття підійде тональний крем з високою щільністю та хорошою покриваністю. Замість важкого тонального фундаменту ти можеш вибрати більш м'який, багатофункціональний праймер-лосьйон, який містить SPF, щоб спростити свій режим макіяжу. М'який рожевий консилер допомагає приховати темні кола, не створюючи неприродного вигляду під очима.

2. Не нехтуй рум'янцем

Декілька крапель рідких рум'ян для щік – все, що потрібно, щоб надати обличчю свіжості. Ти можеш обрати стік, пудровий чи кремовий варіант або засіб з інгредієнтами, які зволожують та освітлюють шкіру. Широкий асортимент рум'ян для обличчя представлений у каталозі інтернет-магазину «Ватсонс»: www.watsons.ua/ru/makiyazh/ton-dlya-litsa-i-rumyana/rumyana/c/H1

3. Додай сяйва

Бронзер, нанесений на ділянки, де зазвичай падає сонце, додає особі сонячного сяйва. Нанесення рум'ян та хайлайтера допомагає пом'якшити і виділити вилиці та очі, а легкий штрих в області брів надасть виразності очам, не виглядаючи надмірно. Лосьйон-праймер також допоможе надати шкірі люмінесцентного сяйва, його можна змішати з кремом із SPF для додаткового захисту.

4. Зафіксуй результат

Щоб макіяж не «розтанув», покрий його закріплювальною пудрою. Отримати сяйво можна за допомогою фіксуючого спрею, який допомагає утримувати макіяж на місці до 12 годин і додає трохи блиску.

5. Зверни увагу на брови

Виділена лінія брів зробить весь образ цілісним та виразним. Для цього можна використовувати олівець, тіні або туш для брів. Використовуй олівець, який має товстий кінець для заповнення рідкісних ділянок і тонкий – для більш точного промальовування. Гель для укладання та збільшення об'єму брів допоможе впорядкувати неслухняні волоски.

6. Блиск для губ

Перед нанесенням блиску необхідно підготувати губи. Якщо є проблема сухості, обов'язково використовуй ніжний скраб для губ, щоб видалити омертвілі клітини шкіри. Далі нанеси зволожуючий бальзам, щоб ще більше пом'якшити ніжну шкіру. Після вбирання засобу видали надлишки за допомогою сухої серветки.

Розпочни наносити блиск із центру губ, потім проведи аплікатором по всій площі. Намагайся не виступати за природні кордони і злегка стисни губи разом, щоб засіб досяг усіх куточків і складок.

keyboard_arrow_up