“Це сильніше за інші оргазми”: що таке “точка G” і де її шукати

“Це сильніше за інші оргазми”: що таке “точка G” і де її шукати
Фото ілюстративне
  • Фахівці кажуть, що вона дарує надзвичайну сексуальну насолоду.
  • Йдеться про славнозвісну “точку G”, яка існує не у всіх жінок.
  • Що слід знати про цю ерогенну зону і де її шукати, розповів сексолог з Хмельницького.

Ще у 50-х роках минулого століття німецький гінеколог Ернст Грефенберг детальніше дослідив жіночу сексуальність. Тоді й стало відомо про ту саму “точку G”. Власне й свою назву ця зона отримала на честь медика. 

Нині думки щодо “точки G” у науковців розходяться. Одні кажуть, що її існування - суцільна вигадка. Водночас інші стверджують, що “точка G” все ж існує. Допоки суперечки тривають, ми запитали про “таємничу” ерогенну зону в фахівця. Все про неї розповів хмельницький сексолог, уролог-андролог, викладач курсу “Психологія сексуальності” кафедри психології та педагогіки ХНУ, Олександр Янцаловський. 

Знайти її можна, коли жінка збуджена

Згідно до однієї з теорій, точка дарує неперевершений оргазм. Знаходиться вона в жінок. Однак не у всіх. Олександр Янцаловський каже, що існує вона в тих, хто має високу статеву конституцію. Що це і як її визначити ми писали раніше. 

Відео дня

Аби знайти точку,  йти далеко не доведеться - всього-на-всього до спальні або до іншого місця, в якому можна зайнятися сексом. Та перш ніж шукати “точку G”, слід дізнатися де саме вона знаходиться й власне що вона собою представляє.

Янцаловський Олександр Йосифович
Фото medics.com.ua

Яка вона, “точка G”? Насправді, це не більш, як горошина. Знайти її можна тоді, коли жінка в збудженому стані. Під час оргазму ця зона збільшується вдвічі й може досягти розміру монети номіналом 50 копійок. У точці знаходиться велика кількість нервових закінчень, що дуже чутливі до подразнення. Сексолог каже, що саме ця зона є найчутливішою за інші місця.

“Точка G” розташована на передній стінці піхви на глибині від 3 до 7 сантиметрів. До речі, поряд існує ще одна подібна до неї зона.

“Щоб знайти, треба шукати”

Олександр Янцаловський каже, що кожна жінка має дослідити своє тіло. Мовляв, тільки у такий спосіб можна робити висновки щодо ствердження чи заперечення існування точки. 

“Щоб знайти, треба шукати”, - каже фахівець. Він радить робити це за допомогою сексуальних іграшок. Саме вони допоможуть стимулювати це місце. А зі своїм партнером варто зайнятися коханням у певних позах. Сексолог радить шукати “точку G” в такий спосіб: 

Також сексолог розповідає, що “точка G” існує в деяких жінок лише “в голові”. Йдеться про психологічний феномен. Довели це британські вчені, які проводили спеціальний експеримент. В результаті виявилося, що 56% жінок мають зону насолоди лише у власній уяві. Саме це й допомагає їм отримувати надзвичайний оргазм.

Разом із тим, існування “точки G” - лише теорія. Для її підтвердження необхідно провести серйозне дослідження. Проте зробити це проблематично, бо тема напрочуд делікатна. Фахівець каже, що для цього необхідні жінки-добровольці та їхня згода на втручання в глибоку інтимну зону. До того ж, каже Олександр Янцаловський, отримати оргазм за присутності лікарів - вдасться далеко не всім. 

Тим часом, експерт радить займатися сексом й досліджувати своє тіло. Разом із тим наголошує, що жодна стимуляція ані “точки G”, ані, наприклад, клітора, не замінить повноцінного та якісного сексу. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

keyboard_arrow_up