9-річна Евеліна зі Старокостянтинова співає на ринку і віддає гроші військовим

9-річна Евеліна зі Старокостянтинова співає на ринку і віддає гроші військовим
  • Щовихідних дівчинка з мікрофоном виконувала пісень прямо на ринку Старокостянтинова. 
  • Попри свій юний вік, Евеліна співає зовсім не дитячих пісень про війну. А виручені кошти передає для захисників. Давайте знайомитись?

Ця світловолоса дівчинка - Евеліна Кожухар. Вона навчається у третьому класі й ходить до музичної школи. Її дитинство не проходить без виступів і співів. 

Цю дівчинку впізнають у рідному Старокостянтинові. “Біля тополі”, “Червона калина”, “Відмініть війну” та “Воїни світла”.  Просто неба Евеліна виконує патріотичних пісень. А всі виручені кошти передає на потреби наших захисників.

Як розповідає мама Катерина Кожухар, донька ходить до музичної школи на вокал. Саме дитині прийшла в голову ідея співати й в такий спосіб допомагати військовим. Це трапилось після того, як сім’я повернулась до рідного міста з-за кордону. Та знову покидати країну школярка категорично не захотіла. 

Відео дня
  • Ми півроку були за кордоном. Коли приїхали, дитина сказала, що більше їхати не хоче. Вперше Евеліна почала співати восени. Потім був холод, морози і ми зробили паузу. Зараз як дозволяє погода, Евеліна співає. Це її ідея, донька хоче скорішої перемоги, - розповідає Катерина. 

До слова, після виступів дівчинка віддає всі виручені кошти волонтерам. А ті, в свою чергу, купують необхідні речі для воїнів. Загалом за час вуличних концертів Евеліна зібрала понад 6 тисяч гривень. 

Читайте також:

Волочиські школярі зібрали на ярмарку 219 тисяч для ЗСУ

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Валентина Никалевна Троян

    Молодець.
  • Катерина Кожухар

    Моє сонечко
  • Новини Хмельницького на vsim.ua

    ❗️Оперативно слідкуйте за новинами у нашому Telegram-каналі - https://t.me/vsimnews

keyboard_arrow_up