Без батьків залишилися діти: Хмельниччина попрощалася зі загиблими бійцями

Без батьків залишилися діти: Хмельниччина попрощалася зі загиблими бійцями
Світлини зі сторінок Ізяславської міської ради та 3-ї окремої танкової Залізної бригади
  • 38-річного Любомира Поповича чекали двоє донечок і син.
  • 48-річний Василь Остащук мав трьох донечок.

На війні загинули Любомир Попович зі Сатанова та Василь Остащук з Ізяславської громади.

Любомир Попович

У рідному Сатанові Хмельницького району знайшов вічний спочинок піхотинець Залізної бригади – старший сержант Любомир Попович. Він віддав життя за Україну, виконуючи бойове завдання на східних теренах держави.

Відео дня

«У бригаді Любомир – із перших днів повномасштабної війни, - зазначають побратими 38-річного Воїна. - Прийшов до війська добровольцем, маючи за плечима бойовий досвід АТО. Був сумлінним і відповідальним. Не комизився. Після лікування від отриманих бойових травм знову сміливо рушав на виконання небезпечних завдань».

Без батька – наставника і захисника – залишилися двоє донечок і синочок.

«Сумуємо разом із родиною нашого товариша, - наголошують у бригаді. - Вічна пам’ять полеглому герою! Відплатимо ворогові!»

Василь Остащук

Під час виконання бойового завдання на Донеччині загинув боєць 101 бригади 69 батальйону роти вогневої підтримки Василь Васильович Остащук.

«Василь до кінця з честю та гідністю виконував свій громадянський та військовий обов’язок, - наголошують в Ізяславській міській раді. - Тепер йому навіки 48 років…»

Загиблий Воїн родом зі Сошного, що на Шепетівщині. Останні ж роки мешкав у Кобилецькій Поляні Рахівського району Закарпатської області. Там у неділю, 30 квітня, загиблого Героя й похоронили.

«Мати втратила єдиного сина, дружина – коханого, а троє дітлахів - найкращого у світі татка. Обірвалось життя, мрії та надії, - зазначають в Ізяславській мерії. - Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого. Світла пам’ять про мужнього Героя, який віддав своє життя за Україну, назавжди залишиться в серцях рідних, близьких та всіх тих, хто знав, поважав та любив Василя. Щиро поділяємо невимовний біль непоправної втрати.Герої не  вмирають, вони продовжують захищати нас із небес! Вічна слава і пам’ять нашому героїчному захиснику незалежності і цілісності України! Слава Україні! Героям Слава!»

Нагадаємо, Ізяславська громада 27 квітня прощалася з 28-річним Богданом Кучеруком з Лютарки, який місяць вважався зниклим безвісти. Ворожа куля 28 березня обірвала його життя на Донеччині.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (57)
  • Shirley Andersen

    Very Sad 😪😪😪💔💔💔may his Beautiful soul Rest In Peace 🙏🏻❤️🌹🌹🌹🙌🙌🙌🇺🇦💙🧡
  • Анжелика Ткачук

    Вічна пам'ять, царство небесне
  • Валентина Королько

    Вічна і світла пам'ять Героям щирі співчуття рідним
  • Галя Білінська-Байда

    Вічна пам'ять Героям!

keyboard_arrow_up