Безкоштовний проїзд та ярмарок на Прибузькій: коментарі на сайті «Всім» протягом тижня

Безкоштовний проїзд та ярмарок на Прибузькій: коментарі на сайті «Всім» протягом тижня
Ілюстративне фото

Щодня на сайті vsim.ua хмельничани залишають кілька десятків коментарів. Мешканці міста висловлюють свої думки про те, що відбувається у Хмельницькому та за його межами. У нашій щотижневій рубриці ми збираємо коментарі до найпопулярніших новин.

Хмельничанин Богдан Мединський запропонував запровадити безкоштовний проїзд для учнів та студентів. На його думку, він має діяти у всьому громадському транспорті — тролейбусах, автобусах та маршрутках. Петицію з такою ідеєю він розмістив на електронному порталі. Чоловік також пропонує скасувати пільгові проїзні на тролейбус для учнів та студентів. Станом на сьогодні, 22 грудня, петиція набрала 80 голосів.

Кілька разів на рік у центрі міста проводять сільськогосподарський ярмарок. Відбувається все на вулиці Прибузькій. Для проведення ярмарку перекривають вулицю. Ми запитали у наших читачів, чи потрібен ярмарок на Прибузькій. Відповіді серед 502 опитаних були такими:

Відео дня

20 грудня прокуратура Хмельницької області повідомила про закриття шести гральних закладів у чотирьох містах. Згідно з повідомленням, вилучили обладнання, гроші та документи.

Зупинку громадського транспорту «Завод „Катіон“» на Тернопільській перенесли. Раніше вона була розташована біля магазину «Галина плюс». Тепер же її розмістили ближче до заводу «Новатор». Зараз там обладнали заїзну кишеню та встановили дорожні знаки. Наступного року має з’явитися павільйон для очікування транспорту.

15 грудня на Західно-Окружній патрульні помітили «Volkswagen Passat». Його водій порушив ПДР, а саме проїхав на червоний сигнал світлофора. Поліцейські намагалися зупинити водія, але той почав тікати. Зрештою «Volkswagen» врізався у відбійник. На водія склали відразу три протоколи та одну постанову:

Читайте також: Хмельницький в Instagram: найкращі фото за 16—21 грудня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up