Хмельничанин пропонує запровадити безкоштовний проїзд для учнів та студентів у громадському транспорті

Хмельничанин пропонує запровадити безкоштовний проїзд для учнів та студентів у громадському транспорті
Ілюстративне фото. Прес-служба Хмельницької міської ради
  • Чоловік пропонує возити безкоштовно у тролейбусах, автобусах та маршрутках.

  • Як вам така ідея?

У Хмельницькому пропонують безкоштовно возити у громадському транспорті учнів та студентів. Звернення з такою ідеєю написав Богдан Мединський на порталі місцевих петицій. Чоловік пропонує скасувати пільгові проїзні квитки — учнівські та студентські. Безкоштовний проїзд пропонується запровадити у всіх видах транспорту — тролейбусах, автобусах та маршрутках. Однак лише за умови пред’явлення учнівського або студентського квитка.

Цю петицію ще не підтримав жодний хмельничанин. Для розгляду звернення у виконавчому комітеті потрібно 500 голосів. Як ви ставитеся до такої пропозиції? Голосуйте та пишіть коментарі. Якщо голосування не відображається, відкрийте новину в браузері.

Опитування

Чи потрібні пільги на проїзд для учнів та студентів у Хмельницькому?

Відео дня

Нагадаємо, що тиждень тому хмельничанин розмістив петицію з вимогою прибрати з Проскурівської дитячий потяг. На його думку, атракціон заважає руху пішоходів. Станом на сьогодні, 19 грудня, звернення підтримали 37 хмельничан.

Читайте також: Де та за скільки придбати проїзний на тролейбус учням і студентам

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (292)
  • Серега Слободенюк

    Пересічні громадяни платитимуть податок. А ні то проїзд буде більше, щоб покрити всіх інших
  • Таня Тернопіль

    В Тернополі студенти і учні з вересня їздять безкоштовно, але зате проїзд 6 грн. тролейбус і 7 маршрутка.
  • Люся Банашко

    За щоб діти їздили безплатно
  • Lina Novosiadla

    Було дуже добре, я за цю ідею
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up