“Будеш оператором БПЛА”: чоловік у військовій формі погрожував хмельничанину

“Будеш оператором БПЛА”: чоловік у військовій формі погрожував хмельничанину
Скрін з відео
  • У соцмережах з’явилося відео, на якому чоловік у формі погрожував хмельничанину.

  • За даним фактом в обласному ТЦК та СП мають провести перевірку.

У місцевому пабліку в Telegram оприлюднили відео із конфліктом між чоловіком у військовій формі та хмельничанином. Із запису зрозуміло, що “цивільний” став знімати іншого на камеру. Зйомка продовжилася непомітно. Той, хто у формі, став висловлюватися нецензурною лайкою, погрожуючи побити хмельничанина.

На відео також чутно, як чоловіка у цивільному одязі запитують, де він працює. Він відповів – “В IT компанії”. На що йому було сказано: “Будеш в армії тепер в IT компанії. Будеш оператором БПЛА”. Також чоловік, якому погрожували, сказав, що викличе поліцію на місце події. Повне відео переглядайте за посиланням.

Журналістка vsim.ua звернулася до УПП в Хмельницькій області, аби дізнатися, чи був зафіксований виклик через вище описану подію. Там пообіцяли уточнити цю інформацію.

Відео дня

Тим часом в обласному ТЦК та СП вже відреагували на інцидент. На офіційній сторінці у Facebook розповіли, що за даним фактом буде проведена службова перевірка.

Нагадаємо - це не перший подібний випадок із людьми у військовій формі на Хмельниччині. Раніше ширилося відео, де троє людей у військовому “пікселі” намагались витягти чоловіка із місцевої лікарні. Відео інциденту поширив адвокат Віктор Бабчинський. 

На ньому видно, як чоловік сидить в лікарні на кушетці. Поруч нього стоять троє воєнкомів та раз за разом тягнуть призовника за руки із закликами “Пішли” та “Вставай”. 

На що призовник відповідає, що приїхав до медзакладу, бо має високий тиск. Напередодні ж він проходив військово-медичну комісію в лікарні у Віньківцях, але там йому “просто печатки проставили”. Там же терапевт порадила йому звернутися до дільничного лікаря. Але військові продовжують тягти його попід руки. 

А у серпні цього року  в соцмережах поширилося відео бійки у Хмельницькому. Учасники - люди у військовій формі та в цивільному одязі. 

Під час розмови, чоловік у цивільному почав знімати людей у формі на камеру. Один з останніх став використовувати ненормативну лексику та вибив телефон з рук свого співбесідника. Згодом почалася бійка. На місце прибули правоохоронці, що видно на відео.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (40)
  • Alusa Dzyubii

    Таких треба сильно бити, і іноді перевіряти чи дихає.

    Руслан Поб reply Alusa Dzyubii

    Alusa Dzyubii Згідний з вами.Таких айтішніків уклоністів дуже сильно треба бити,щоб він сам біг в військомат і кричав : Хочу захищати свою жопу!
  • Шура Шура

    Он по смартфону..он толкнул..полицианти мовчат..а ты ему в писик..и будешь прав
  • Юрій Михайлович

    Призвище та де жиє цей ухбень вже встановили?Дегенерат забув що Хмельницький це маленьке місто де один одного знають.)

    Руслан Поб reply Юрій Михайлович

    Юрій Михайлович Я також так думаю,встановити прізвище цього ухилянта ацтішніка і на розмінування його!
  • Петро Колюк

    Кончана малолетка

keyboard_arrow_up