Був хорошим сином та батьком. Хмельничани попрощалися з військовим Валерієм Гуменюком (ФОТО)

Був хорошим сином та батьком. Хмельничани попрощалися з військовим Валерієм Гуменюком (ФОТО)
  • 53-річний хмельничанин пішов на війну добровольцем.

  • Він загинув 19 червня.

У Хмельницькому попрощалися з загиблим військовим, добровольцем Валерієм Гуменюком. Йому було 53 роки. Загинув захисник України минулого тижня, 19 червня. На прощання, яке відбулося сьогодні, 24 червня, у міській ритуальній службі, прийшли рідні, близькі, друзі, побратими, представники місцевої влади.

Галина Миколаївна, яка прийшла на прощання, згадує Валерія Гуменюка як хорошу людину. Розповідає — він пішов на війну добровольцем, хоча служив тільки строкову службу та не мав бойового досвіду. Мобілізований Валерій Гуменюк був у перші дні повномасштабного вторгнення.

— Він був хорошою дитиною, і хорошим батьком для своїх дітей, хорошим сином для мами. У житті він працював на різних роботах, був хорошою людиною, його нам буде дуже не вистачати, не було такого, щоб він прийшов і не привітався, щоб до нас не зайшов, — розповіла Галина Миколаївна.

Відео дня

Родичка Олександра Борисівна згадує — Валерій всім допомагав та ніколи не відмовляв:

— Дуже добра людина, безвідмовна, любив всім допомагати. Є дружина, є двоє дітей, дуже гарна дружина, і діточки вже дуже гарні, дівчатка, дуже гарні. Проживав у Хмельницькому. Я його жінки тітка, коли не попрошу, він завжди допомагав нам, у будь-яких випадках завжди допомагав. Він дуже добрий був, — розповіла Олександра Борисівна.

Читайте також:

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач97

    Земля пухом , папуся🖤

keyboard_arrow_up