«Був сміливим чоловіком»: хмельничани попрощалися з загиблим військовим Олександром Заборським (ФОТО)

«Був сміливим чоловіком»: хмельничани попрощалися з загиблим військовим Олександром Заборським (ФОТО)
  • Захисник України поліг 18 березня під час виконання бойового завдання.

  • У нього залишилися дружина та син.

У Хмельницькому попрощалися з військовим Олександром Заборським. Він служив у 19 окремій ракетній бригаді та загинув у Запорізькій області 18 березня. На момент смерті йому було 48 років. Церемонія прощання відбулася у міській ритуальній службі. Туди прийшли рідні, близькі, друзі, побратими, представники місцевої влади.

Олександр Заборський за своє життя служив у різних військових частинах, останньою з яких і стала 19 бригада. Про це розповів офіцер командування Олексій Наконечний. Загиблий захисник України був досвідченим військовим-зв’язківцем, мав «золоті руки» та навчав інших.

— Як його побратими говорили, він ніколи не відмовлявся від роботи і все ремонтував, все в нього працювало так, як треба. Також був сміливим чоловіком і за час російсько-української війни неодноразово себе проявляв, виконував обов’язки і ніколи не відмовлявся їхати й робити те, що треба, — розповів Олексій Наконечний.

Відео дня

Загинув Олександр Заборський під час виконання бойового завдання. Тривалий час не було змоги його поховати, оскільки потрібно було провести відповідні процедури.

Читайте також:

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (51)
  • Valentyna Kolesnyk

    Вічна пам'ять герою.
  • Олена Мазур

    Вічна пам’ять Герою,співчуття рідним
  • Ларіса Крищук

    Вічна память!!!
  • Лідія Волковська

    Світла Пам'ять Герою України співчуття рідним

keyboard_arrow_up