Британські Sky News зняли сюжет про 21-річного танкіста з Хмельниччини (ВІДЕО)

Британські Sky News зняли сюжет про 21-річного танкіста з Хмельниччини (ВІДЕО)
Скрін з відео Sky News
  • Хлопець керує 3-ю танковою бригадою, яка вже має перші перемоги.
  • Військові розповіли британцям, як вкрали танки просто з-під носа росіян

Британський телевізійний новинний канал Sky News відправив свого журналіста Джона Спаркса в зону бойових дій. Там іноземні кореспонденти знімають сюжети про боротьбу наших ЗСУ проти росіян. В один із таких сюжетів, який відзняли неподалік східної лінії фронту,  потрапив житель села Солобківці Хмельницького району Віталій Тимощук. Віталій служить у 3-й танковій бригаді. Хлопцю всього 21 рік, та він вже успішно керує танкістами. 

“Керівник секретної танкової бази офіційно закінчив військову академію в день нашого візиту. Але лейтенант Тимощук каже, що вірить в своїх хлопців і в перспективу перемоги. У нього непоганий досвід, йому 21 і він керує підрозділом”, - зазначають в сюжеті Sky News. 

Сам військовий на відео скромно зізнається, що спочатку приховував від побратимів свій вік. Бо, каже, виглядає старше. Натомість похвалив своїх бійців. 

Відео дня

“У нас люди, в першу чергу, досвідчені, знають, навіщо вони сюди прийшли. Заради своїх сімей, заради своєї батьківщини. І через це ми переможемо”.

Лейтенант Тимощук вже відзначився. Відбиваючи наступ ворога танкісти захопили п'ять російських машин, включно з двома танками. Джон Спаркс повідомляє в сюжеті, що хлопці забрали техніку просто з-під носа окупанта. Адже неподалік від них стояло аж 200 ворожих танків. Тож рашисти ніяк не очікували подібної безстрашності українських військових. 

Відео Sky News під назвою “Українська війна. Приховані танки поблизу фронтової лінії” виставили на сторінці Солобковецької тергромади. 

“Відеосюжет SKY news. Інтерв'ю молодого 21 річного танкіста Віталія Тимощука. Наш козак, тримаймо за нього кулаки!” - закликають в дописі. 

“Бережи Боже тебе, синочку. Повертайся з Перемогою,Солобківці чекатимуть на тебе”, - просять в коментарях односельчани. 

 

Sky News це британський безкоштовний телевізійний новинний канал і організація. Sky News поширюється через службу новин радіо, а також через онлайн-канали. Він належить Sky Group, підрозділу Comcast. Їхній слоган: “Sky News: Останні новини з Об’єднаного королівства та усього світу”.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Читач50

    Автор повний профана в армії, перед тим як щось писати подивись хоч в інтернет чи може лейтенант командувати бригадою?, повний брєд, а земляк молодець, герой танкіст дай йому Боже щоб в майбутньому командував бригадою.

    Слава Україні і її ГЕРОЯМ.

    Світлана Едуардівна reply Читач50

    У статті написано служить в танковій бригаді , керує підрозділом танкістів.

keyboard_arrow_up