Чого хочуть жінки? Поради чоловікам до 8 березня

Чого хочуть жінки? Поради чоловікам до 8 березня
  • Перед 8 березня чоловіки ламають голову в пошуках подарунків, а жінки точно знають, що їм потрібно.
  • Табу на побутову техніку, книги та зайві запитання.
  • Як вітати жінок з 8 березня журналісти vsim.ua запитали жінок у формі.

Наближається Міжнародний жіночий день – 8 березня. Чоловіки ламають голову в пошуках гідних подарунків. Вітрини магазинів пропонують широкий асортимент продукції для задоволення потреб найвибагливіших красунь. А про що ж насправді мріють самі жінки? Який презент не залишить їх байдужими, а який викличе шок?

Журналісти vsim.ua вирішили запитати про це у завжди зібраних та дисциплінованих. Вони точно знають чого хочуть. Захищають кордони нашої держави та стоять на охороні правопорядку. Вони руйнують стереотипи і не поступаються у витримці чоловікам, проте, насамперед, вони – тендітні красуні жінки. Представниці прекрасної половини чоловічих професій поділилися своїми бажаннями на камеру.

"Не даруйте жінкам кухонні приладдя"

Наталія Флідермойз, майор, офіцер ДПСУ

Відео дня

 

- Я ставлю табу на побутову техніку. Категорично не даруйте жінкам кухонні приладдя. В жодному разі не запитуйте: «Що тобі подарувати?». Жінки обожнюють сюрпризи. Мені б, наприклад, до вподоби припав подарунок у вигляді банального сніданку або вечері в ресторані. Щось романтичне. Не обов’язково дарувати матеріальні подарунки. Ще б сподобалось, якби на 8 березня я взагалі не підходила до плити. Жінкам також набридає щоденна рутина, якщо коханий приготує щось своїми руками в цей день – це буде бомба. Раніше я б не відмовилася від парфумів, але зараз те, що мені потрібно, я купую собі сама. Та й чоловікам у такому питанні вгадати тяжко. Традиційно в цей день дарують квіти, як символ жіночої краси. Оригінальний букет або коробочка з квітами теж стане гарним презентом для коханої.

 "Це має бути сюрприз"

 

Анна Лапінська, старший лейтенант, дільничний офіцер поліції

- Це має бути сюрприз. А не так: жінка сказала, щоб були мені зранку квіти, цукерки і він виконує. Важливо, коли чоловік знає твої побажання. Якщо в цей день він дарує техніку чи щось із побутових предметів, то це має бути потрібна річ, за бажанням самої жінки. Коли у його коханої зламалася пральна машина, вона пере руками, і тут чоловік дарує гарну машинку – це взагалі свято зі свят.

"Подаруйте коханій максимум своєї уваги"

Євгенія Шальнова, курсант інженерно-технічного факультету

 

- Абонемент в SPA-салон. Щоб провести цей час лише для себе. Або в магазин «Летуаль» чи щось на кшталт такого. Нехай сама обере косметику чи парфуми, які їй потрібно. Можливо, якусь цікаву фотосесію. В цей день, максимум своєї уваги подаруйте коханій людині. Нехай вона відчує себе по-справжньому особливою, відпочине від буденної метушні.

"Не даруйте жінкам гроші"

Олена Козицька, капітан поліції

 

- Якісь пам’ятні дрібнички, сувеніри або листівки. Подарунок має нагадувати про людину, яка його дарувала. Не даруйте жінкам гроші. Це ніби відкуп. Для мене дуже цінні подарунки, які важко знайти. На пошук, яких потрібно витрати час. Наприклад, подарунок колег на моє день народження. Вони якось підмітили, що я хотіла чинний кодекс про адміністративні правопорушення в його першій редакції ще від 1984 року без будь-яких змін і доповнень. Десь знайшли дійсно першу редакцію і презентували до моїх іменин. Ось це дійсно подарунок. Так і має бути.

"Не варто в цей день дарувати книги"

 

Тетяна Павлова, студентка факультету правоохоронної діяльності

- Перш за все при виборі подарунка, чоловікові варто звернути увагу на хобі жінки, врахувати її смаки. Зараз пішла мода на спорт, багато жінок займаються спортом і доречним був би подарунок у цьому напрямку. Я б, наприклад, хотіла отримати фітнес-трекер в подарунок. Військовим жінкам варто дарувати подарунки, які не стосуються їхньої професії. Для жінок, які працюють в індустрії краси можна обрати щось із бʾюті новинок. Не варто в цей день дарувати книги, їх можна презентувати в будь-який інший день. А ось на 8 березня необхідно обрати подарунок, який підкреслить красу та жіночність жінки.

"Жінки люблять приємні дрібнички"

 

Анастасія Хомутова, лейтенант, дільничний офіцер поліції

- Звичайно ж кожній жінці варто дарувати квіти. От прокидаєшся ти зранку, а поруч стоїть букет, і приємно і заряд позитиву на весь день. Для мене – це тюльпани. Не троянди, орхідеї, а саме на 8 березня мають бути тюльпани. Не треба шикарних дорогих подарунків, витрачати на них купу грошей, головне увага. Ранкова яєчня у вигляді смайлика або сердечка. Головне приділити час коханій. Жінки люблять приємні дрібнички. Це ж стосується і наших мам, бабусь. Для них головне не цінний подарунок, а увага. Звичайна листівка, тюльпан, подаровані сином зроблять їм приємність. Можливо вона й не чекає, в нього уже своя сімʾя, а тут він не забуває про маму. Приємно звичайно.

"Чоловік має відчувати свою жінку" 

 

Ірина Жилкіна, майор, офіцер ДПСУ

- Подарунок на 8 березня, в моєму розумінні, це коли ви з коханою людиною настільки думаєте в унісон, що він знає, що принесе тобі задоволення. Якщо ти там колись поміж слів сказала, що є у нас, наприклад, той самий «Тамерлан» і я б хотіла на того гнідого залізти і спробувати чи вийде щось чи ні, а він тобі дарує сертифікат зі словами: «Кохана, йди, ти хотіла спробувати!», оце і є найкращий подарунок. Він це підмітив, він тебе знає, робить тобі приємно. Я не думаю, що якась прикраса принесе більше задоволення. Подарунок полягає в тому, наскільки душевно чоловік відчуває свою жінку. Якщо він знає, що його половинка більш практична і ось хоче той блендер і все, от лише його їй для щастя не вистачає, то чому б ні? Лише в такі моменти жінка розуміє, що живе з потрібною людиною, що він її відчуває, знає як викликати її посмішку, принести радість.

Від колективу хотілося б просто концентрації на тому, що це саме для нас свято. Звичайний тюльпан, як символ, що ми, звісно ж, всі рівні, але сьогодні лише наш день. Маленьких дрібничок: тістечко до кави чи щось подібне. Зайти в робочий кабінет, а там цукерки на столі, звісно ж приємно.  

"Від колег особливо приємно отримати солодощі"

 

Ольга Ковтуцька, капітан поліції

- 8 березня – весняне свято, тому я, як, мабуть, і всі жінки хотіла б квітів. Особливо тюльпанів. Можна подарувати абонемент у якусь танцювальну студію, якщо жінка має таке захоплення. Чи щось із косметики для єдиної і неповторної. Від колег-чоловіків особливо приємно отримати солодощі. Не потрібно дарувати сковорідки, кухонне начиння. Гадаю, жінкам це буде не зовсім приємно.

 

Для більшості жінок головне не подарунок, а як говорить не на камеру, офіцер ДПСУ Юлія Любенко:

- Хочеться щоб у цей день кожна жінка відчула себе жінкою, навіть там – за лінією розмежування. Отримала квіти або якийсь солодкий презент. А ще такого довгоочікуваного миру. Адже найбільше щастя для кожної мами бачити щасливими, усміхненими, і головне, живими і здоровими своїх дітей.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up