Чого очікують хмельничани від президента Зеленського (ВІДЕООПИТУВАННЯ)

Чого очікують хмельничани від президента Зеленського (ВІДЕООПИТУВАННЯ)
Ілюстративне фото tsn.ua
  • 21 квітня відбувся другий тур виборів Президента України.
  • Чого очікують хмельничани від нового президента, запитали журналісти vsim.ua.

До другого туру виборів Президента України вийшли два кандидати: Володимир Зеленський та Петро Порошенко. Згідно з офіційними даними ЦВК, переможцем став Володимир Зеленський. Чого чекають хмельничани від нового президента, дивіться у відео-опитуванні.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (142)
  • olewka3000

    путін заявив що надасть російські паспорти бо Україна відмовилась від своїх громадян. Щоб це спростувати, Зеленський, як президент, має анонсувати свій мітинг в Донецьку. Він вже не хунта, їого там давно люблять, там за нього понад 90%, та й путін стверджує що це чисто українська проблема. Очевидно, в українського президента не буде жодних проблем провести безпосередню зустріч з громадянами держави.  І тут є 2 варіанти: пустять, тоді він фактом свого обрання буде як символ демократичної а не фашиськой України, або не пустять, і тоді світова спільнота переконається в безпідставності тверджень путіна, а місцевим потрібно буде пояснювати, чого до них не пустили президента, за якого проголосували 99% їхніх друзі і братів з Маріуполя чи Слов'янська. Тим паче що за нового головнокомандувача проголосувала навідь більшість українських військових на передові - очевидно вони не упроті нацисти. Я переконаний, що Зеленському в Донецьку (на стадіоні, як він любить) нічого би не загрожувало - там перші незацікавлені. Але його скоріш за все не пустять і тоді це побачить весь світ.
  • Андрій Мартинюк

    Хочу щоб він став поважати старших людей,став вічливим до них,некривлявся недразнився з ними, поважав український гімн,нецілувався під час його звучання, мову та традиції, щоб розмовляв на державній мові, став прикладом для інших, дотримувався свого слова і обіцянок, провів ряд корисних законів,стабілізував економіку, підвищив купівельну спромодність людей.
  • Маріна Сольська

    Андрій , а ти скільки днів на рік буваєш в Україні? І що ти хочеш сказати що в ній не так???
  • Олег

    Щоб неказав,що українська мова розділяє громадян
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up