Де та з якої причини найчастіше помирають мешканці Хмельниччини (ІНФОГРАФІКА)

Де та з якої причини найчастіше помирають мешканці Хмельниччини (ІНФОГРАФІКА)
Ілюстративне фото
  • У десятці найпоширеніших причин минулого року є COVID-19.

  • Залежно від району чи міста загальна кількість смертей коливається від кількох сотень до кількох тисяч випадків.

Протягом минулого 2020 року чисельність населення Хмельниччини продовжувала скорочуватися. Це було зумовлено переважанням кількості смертей над кількістю народжень. Тим часом кількість людей, які приїхали жити в область, була більшою за кількість тих, хто виїхав. Такими є дані головного управління статистики станом на 1 листопада 2020 року. Це найсвіжіша інформація, оприлюднена на цей момент. Розповімо про все детальніше.

Станом на 1 листопада 2020 року чисельність наявного населення Хмельницької області складала 1 246 862 особи. Серед міст обласного значення найбільше мешканців мав Хмельницький — 274 626 осіб. Це п’ята частина від усього населення регіону. Найбільш населеним районом був Кам’янець-Подільський — 62 916 осіб. Зазначимо, що міста обласного значення до складу районів не входять, тому чисельність населення для них розраховується окремо.

За кількість новонароджених лідером є Хмельницький. Протягом січня-жовтня 2020 року тут народилися 2 100 дітей. Найменше народжень у Старосинявському районі — 100. Так само Хмельницький лідирує за кількістю померлих — 2 414. Найменше смертей у Нетішині — 214.

Відео дня

Протягом січня-жовтня в області померли 16 434 людини. Основні причини їхньої смерті за групами:

Протягом січня-жовтня чисельність населення зросла лише у Хмельницькому — на 913 мешканців. Це спричинено переїздом до міста мешканців з Хмельниччини та інших регіонів. Найбільше за цей же період втратив Кам’янець-Подільський — 906 мешканців. Це зумовлено як переважанням смертності над народжуваністю, так і від’їздом людей із міста. Дізнавайтеся про все детальніше з інфографіки.

Loading...

Loading...

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up