“Добиралася на роботу”. Через ДТП померла вчителька школи №27

“Добиралася на роботу”. Через ДТП померла вчителька школи №27
  • 60-річну жінку насмерть збила автівка на “зебрі”.
  • Нею виявилася вчителька хмельницької СЗОШ №27, Ольга Широка.

Аварія, яка виявилася смертельною, сталася у п’ятницю, 9 грудня, в Хмельницькій тергромаді. А саме - в Копистині. Близько 7:15 дорогою їхав “ВАЗ 2107”. Тим часом дорогу по “зебрі” переходила місцева жителька. Водій автівки збив її. Жінку терміново госпіталізували. Однак врятувати її життя медикам не вдалося. Від отриманих травм пішохідка померла в Хмельницькій обласній лікарні. Про це йдеться в УПП в Хмельницькій області.

За фактом аварії слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) ККУ. Наразі продовжують встановлювати всі обставини події. У поліції додають: водієві може загрожувати від 3 до 8 років ув’язнення. 

Відео дня

Тим часом стало відомо: померлою в результаті аварії є вчителька хмельницької СЗОШ №27 - Ольга Широка. Це журналістці vsim.ua підтвердили її колеги. 

Ользі Широкій було 60 років. Понад 30 років вона віддала роботі в школі, а отже - пів свого життя. Вона викладала історію. Любила свою роботу та дітей. Про все це говорять вчителі, які працювали разом з Ольгою Широкою. Вони зізнаються: новина про смерть колеги просто шокувала. 

Ольгу Широку поважали не лише колеги, а й учні. Деякі з них зазначили, що уроки історії, проведені з вчителькою, запам’ятають на все життя. 

- Дуже шкода побачити таку новину. Наш класний керівник... Царства Небесного і світла пам'ять, - пишуть колишні учні Ольги Широкої. 

Загалом за минулий тиждень на Хмельниччині патрульні зафіксували 52 аварії. З них 10 - із травмованими. Двоє осіб загинули через ДТП, а ще дев’ятеро отримали травми різного ступеня тяжкості. Про це повідомляють в управлінні патрульної поліції в Хмельницькій області. 

Нагадаємо, через відключення електроенергії побільшало випадків ДТП. У правилах дорожнього руху йдеться, що в темну пору доби та в умовах недостатньої видимості пішоходи, які рухаються проїзною частиною чи узбіччям, повинні використовувати світлоповертальні елементи (стрічку, наклейку, жилет тощо) або бути в одязі, який має світлоповертальні елементи, для своєчасного їх виявлення іншими учасниками дорожнього руху. Дізнавайтеся, де продають і скільки коштують у Хмельницькому світловідбиваючі засоби, в матеріалі - Як стати видимим на дорозі: що і за скільки продають у Хмельницькому.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (71)
  • Таня Нота

    Царстао Небесне!Вічна пам'чть!
  • Світлана Білокриницька

    Вічна пам'ять
  • Галина Кузьміна

    Світла і світла пам'ять. Царство небесне. Співчуття рідним.
  • Ірина Кобзаренко

    Щирі співчуття рідним.

keyboard_arrow_up