Двійні, дівчатка та хлопчики. Скільки дітей народилося в Хмельницькому за два роки

Двійні, дівчатка та хлопчики. Скільки дітей народилося в Хмельницькому за два роки
  • У 2022 році в Хмельницькому народжується менше дітей, ніж минулоріч.
  • Підготували інфографіку.

Щомісяця журналісти vsim.ua розповідають вам про кількість новонароджених за останні 4 тижні. Зокрема, у жовтні в міському відділі ДРАЦС зареєстрували 157 дітей. З них більше дівчаток - 79, а хлопчиків - 78. Також минулого місяця на світ з’явилося дві пари двійнят. Про все це розповіла головний спеціаліст міського відділу ДРАЦС Валентина Телеховська.

Загалом за два останні роки в Хмельницькому спостерігається тенденція зменшення показника народжуваності. Про це свідчаться дані за січень-жовтень 2021 та 2022 років. Нагадаємо: раніше ми вже вам розповідали про те, що на Хмельниччині змінився вік материнства. Більше про це дізнавайтеся в матеріалі - У скільки років народжують жінки на Хмельниччині: дані за 26 років (ІНФОГРАФІКА).

Так, у Хмельницькому протягом січня-жовтня 2021 року народилося 2 318 малюків. За цей самий період цьогоріч - 2 052. За весь час в місті з’явилося на світ більше хлопчиків, аніж дівчаток. Крім того, за два роки в Хмельницькому народилося 63 двійні. Такими є дані міського відділу ДРАЦС, які щомісяця надають журналістці vsim.ua.

Відео дня

Порівнявши кількість малюків за місяцями, з’ясувалося, що найбільше народжується в березні. 

Справжній бум на народження хлопчиків спостерігався у травні минулого року. А найбільше дівчаток з’явилося на світ у червні 2021 року. Цьогоріч найбільше як хлопчиків, так і дівчаток народилося в березні.

Детальніше з даними за два роки знайомтеся в інфографіці. 


 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up