Герой мемів "чоткий паца" одружився із хмельничанкою (ВІДЕО)

Герой мемів "чоткий паца" одружився із хмельничанкою (ВІДЕО)
Колаж vsim.ua
  • Із 2016 року рівнянин Іван Мартинов боронить Україну на Сході. 

  • На Новий рік він приїхав гостювати до друга в Хмельницький. 

  • Так і познайомився із Ольгою.

Іван Мартинов родом із Рівного. Він — учасник Революції Гідності та військовий ЗСУ. Іван став відомим завдяки легендарній фразі "це мєрзость". Він сказав її ще у 2014 році під час інтерв’ю про ціни на пальне та курс долара. 

Нині Іван Мартинов боронить Україну у лавах 68-ої окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша. Додамо, що під час Революції Гідності Мартинов боровся із “беркутівцями”. Після Євромайдану він повернувся до Рівного, де став волонтером. 

Відео дня

А з 2016 року служить в складі Збройних Сил України. Після волонтерства він вирішив вивчитися на бойового парамедика. Потім поїхав із хлопцями до Авдіївки, а перший бойовий досвід здобув під Соледаром. Зараз Іван Мартинов служить старшим стрільцем та парамедиком на передовій. Про це розповідає ТСН

З фронту на розпис

Днями військовий та "чоткий паца з Рівного" розпрощався з холостяцьким життям. В інтерв’ю Суспільному Мартинов розповів, що зі своєю обраницею Ольгою Кравчук він познайомився в Хмельницькому. Це сталося на Новий рік.

— Я приїхав до бойового побратима, він мене запросив в гості на Новий рік. Я відпросився у батька, їхав-їхав, та й подзвонив до того друга й кажу: «Чуєш, та що ж я за дід мороз без снігуроньки?». Він каже: «Я зрозумів». Я приїхав і познайомився з нею на Новий рік. Та і закрутилось так, — зізнався Іван.

Фото Радіо Трек

Наречена “чоткого паци” — корінна хмельничанка. Вона не військова. Розпис відбувся у хмельницькому ДРАЦСі в суботу, 8 квітня. На нього Іван приїхав просто із передової. 

Фото Радіо Трек

Про найщасливіший день у своєму житті тепер вже Ольга Мартинова повідомила у своїх соцмережах. Хмельничанка запостила в Instagram фото весільного букету із білими туфлями поруч.

 

А в TikTok Ольга розмістила декілька коротких відео з розпису:

@olgakravchuk3 @hyotkiy #моєжиття❤️ #мійзахисник❤️ #україна🇺🇦 #кохаю_безмежно💋❤️😘🥰 #МіссМартинова #чоткийпаца ♬ оригінальний звук - miss_martinova

@olgakravchuk3 #МіссМартинова #кохаю_безмежно💋❤️😘🥰 #мійзахисник❤️ #моєжиття❤️ #чоткийпаца @hyotkiy ♬ оригинальный звук - 🇺🇦 Українська музика 🇺🇦

 

Іван Мартинов уточнив, що це був лише розпис, а саме весілля пара святкуватиме згодом. 

Читайте також: Як хмельничани називали дітей в березні: підбірка імен

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Новини Хмельницького на vsim.ua

    ❗️Оперативно слідкуйте за новинами у нашому Telegram-каналі - https://t.me/vsimnews

  • Luda Lisitsina

    А хто це ?

    ЧитачЧитачів reply Luda Lisitsina

    А ти тільки заголовки читаєш? Там у статті все написано. Не тупи.
  • Світлана Мельник

    Вітаю
  • Els McKoval

    Ні...

keyboard_arrow_up