«Хай би жив і тішився внукам». Хмельничани попрощалися з загиблим військовим Юрієм Курдибахою

«Хай би жив і тішився внукам». Хмельничани попрощалися з загиблим військовим Юрієм Курдибахою
  • Захисник загинув у Бахмуті на Донеччині.

  • Йому був 51 рік.

У Хмельницькому попрощалися з військовим Юрієм Курдибахою. На момент смерті йому був 51 рік. Він загинув у Бахмуті Донецької області 25 серпня. У героя залишилися дружина та четверо дітей. На прощання з військовим прийшли рідні, друзі, побратими, представники місцевої влади.

Віддати останню шану загиблому прийшла і його знайома Неля Подлюк. Ось як вона про нього згадує:

— Хороший, слухняний, роботяжчий дуже, у нас хати свої, то завжди робота якась, дуже роботяжчий. А тепер он з сім’єю вони вже окремо живуть, дуже хороша сім’я, четверо дітей, три дочки красуні, син теж, довго чекали, красень такий дуже, дружина красуня така, він теж такий, дуже хороший.

Відео дня

У Юрія Курдибахи були й онуки, якими натішитися він не встиг:

— Хай би тішився, вже четверо внуків має він, хай би ще потішився, якби не це, нечиста сила вчепилася до нашої країни. Хай би вжив і потішився внукам, — розповіла Неля Подлюк.

Юрій Курдибаха мав військовий досвід до повномасштабного вторгнення, тривалий час служив у зоні АТО. Колишній колега Павло Русін розповів, що з початком вторгнення хотів мобілізуватися, але його спершу не хотіли брати:

— Знаю, що він дуже просився туди, що три рази йому відмовляли, що він якісь шляхи знайшов, щоб туди все ж таки потрапити, його за віком вже не хотіли брати. Мене здивувало взагалі, що він там, як він туди прорвався, — розповів чоловік.

Читайте також:

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (96)
  • Зінаїда Римар

    Царство Небесне Світла Вічна Память Герою!!! Щирі співчуття рідним.
  • Марія Слободян

    Вічна пам'ять Слава Героям Щирі співчуття рідним
  • Таїсія Сивопляс

    Вічна пам'ять...
  • Яна Кирилюк

    Вічна пам’ять Герою 🇺🇦

keyboard_arrow_up