Хмельничанин малює Зеленського, Лукашенка й Путіна: українці захоплюються, росіяни матюкаються

Хмельничанин малює Зеленського, Лукашенка й Путіна: українці захоплюються, росіяни матюкаються
  • Картини із Путіним, якого душать чи російською журналісткою-пропагандисткою із зашитим ротом.
  • Все це роботи хмельничанина, які активно ширяться серед українців.
  • Поспілкувалися з автором - Денисом Мельником.

Під час війни одні українці стали займатися волонтерством. Інші - продовжують вести бізнес чи виконувати те, що найкраще вміють. Саме до категорії останніх відноситься хмельничанин Денис Мельник. Чоловік є художником. Наразі він створює особливі роботи. Українці активно поширюють їх в соцмережах, висловлюючи захоплення. Картини Дениса доходять і до росіян. Щоправда, ті пишуть автору повідомлення з матюками. 

Денис Мельник розповів, що малює все своє життя. Професійно став цим займатися 4 роки тому. Пригадує, як раніше розписував стіни, одяг та й взагалі - все, що можна розмалювати. Творча натура чоловіка не згасла під час війни. Навпаки - Денис став створювати колекцію картин під назвою “Мрії українців”. Малює на планшеті за допомогою спеціальної програми. Вже має 5 робіт на тему війни. Кожна створена з особливим патріотизмом. 

Денис зізнається, що вкладає в роботи чимало власних емоцій та переживань. Саме тому зміст картин є чітким та зрозумілим для кожного. Художник зображає Путіна, якого душать жовто-блакитною мотузкою. Російську журналістку-пропагандистку із ротом, що зашитий жовто-блакитними нитками. Або ж Лукашенка та Путіна перед смертю. 

Відео дня

Нет описания.

У художника завжди є не одна ідея для картин. Він розповідає, що може намалювати декілька варіантів. Аж доки не дійде до того, що дійсно хоче зобразити. Останню свою роботу чоловік показав людям день тому. Це голова Путіна під ногою військового ЗСУ. “Ця робота присвячується Збройним Силам України! Найсильнішій духом армії у світі! Кидайте цю картинку всім хто зараз захищає нашу країну, нехай вона підбадьорить їх!”, - прокоментував Денис те, що зобразив.

Нет описания.

Нет описания.

Нет описания.

Нет описания.

Читайте також: 

Пережила Голодомор і Гітлера: 96-річна пенсіонерка з Хмельницького чекає на перемогу України (ВІДЕО)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Читач08

    Класні малюнки👏🏻
  • Larysa Dovbysh

    Цікавий факт: це котрий із Путіних?Сьогоднішній має монгольський розріз очей та й вилиці теж, цей же якись слов'янський...🤔
  • Лілія Куля

    Я в захваті

keyboard_arrow_up