Хмельничанка розповіла про відпочинок в Буковелі під час локдауну

Хмельничанка розповіла про відпочинок в Буковелі під час локдауну
  • У період посиленого карантину, в Україні дозволили працювати гірськолижним курортам.
  • Зокрема, в Буковелі - відпочинок кишить на повну.
  • Туди від січневого локдауну втік навіть президент Зеленський.
  • Як минає карантин на популярному зимовому курорті, розповіла й показала хмельничанка. 

Локдаун в Україні розпочався 8 січня і триватиме до неділі, 24 січня. У цей період заборонили працювати торговим центрам, кафе, ресторанам і барам, спортивним залам, басейнам і непродовольчим ринкам. Таке рішення уряду обурило багатьох українців. Аби відшкодувати збитки ФОПам, запровадили грошову компенсацію в розмірі 8 тисяч гривень. 

“Для одних карантин, а для інших - Буковель”

А от серед дозволеного під час локдауну - робота транспорту, аптек, АЗС, банків, готелів, салонів краси за попереднім записом і гірськолижних курортів. Саме відсутність суворого карантину в Карпатах обурила хмельничан. 

У коментарях під новиною про відсутність ополонок в місті для купання на Водохреща через карантин, жителі Хмельницького висловили невдоволення. Мовляв: “Для одних карантин, а для інших Буковель”. 

Відео дня

На популярний зимовий курорт в Україні під час карантину відправився і президент Володимир Зеленський. Його запримітили там відпочивальники. Лижники почали робити із президентом фото, а згодом опублікували їх в соцмережах. Про це повідомляє Громадське.

Наразі лижний сезон в Карпатах у розпалі. Попри пандемію, там відпочиває чимало людей. Є серед них і хмельничани. Ми поспілкувалися із тими, хто проводить відпустку в Буковелі. Як минає відпочинок під час суворого карантину, читайте в нашому матеріалі.

“Дистанції, звісно, немає”

Хмельничанка Юлія відправилася на відпочинок в Івано-Франківську область разом із друзями. Провести 3 дні в Буковелі вони вирішили тиждень тому. Взялися бронювати готель на обрані дати. Втім вибір був невеликим. “Забронювали що було”, - каже хмельничанка. В результаті - компанії друзів пощастило. Адже готельні номери виявилися комфортними. А сам заклад - чистим і затишним. 

Нет описания.

Харчуватися на Буковелі можна лише в закладах, що працюють в готелях. За словами Юлії, поїсти в кафе чи ресторані дозволено за попереднім записом. Орієнтовна вартість за обід з однієї людини - 200 гривень.

А от усі гірськолижні спуски, розповідає дівчина, працюють. Щоправда, на деяких з них божевільні черги. Особливо така тенденція спостерігається сьогодні, 20 січня. Юлія каже, що в попередні дні стільки людей не було. 

Хмельничанка розповідає, що вартість Ski-пасів на 3 дні, тобто карток за допомогою яких люди отримують доступ до витягів, коштують 2 790 гривень. Оренда лиж становить 270 гривень на день. 

Стосовно правил карантину, Юлія каже, що всі дотримуються маскового режиму. А от із соціальною дистанцією - проблема. Мовляв, відпочивальники про це забувають. 

Нет описания.

Нагадаємо, суворий карантин триватиме в Україні до неділі, 24 січня. Очільник МОЗ України нещодавно заявив, що після січневого локдауну влада планує повернути адаптивний карантин з іншими обмеженнями.

Нет описания.

Нет описания.

Нет описания.

Нет описания.

Нет описания.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Олег Кушнірук

    Авторизитуватись щоб прочитати як бариги балдіють і цим вихваляються? Ви йобнулись.
  • Віталій Українець

    моя сестра з чоловіком привезли з Букевелч коронавірус!

    Александр Черненко reply Віталій Українець

    то я з ними подiлився коли в черзi на пiдйомник стояли
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up