Хмельничанка створила колекцію одягу під час війни. Її роботи - на сторінках світових глянців

Хмельничанка створила колекцію одягу під час війни. Її роботи - на сторінках світових глянців
  • “Vogue”,  “L'Officiel” та “Marie Claire” - на сторінки цих глянців потрапили роботи студентки з Хмельницького.
  • Поспілкувалися із 22-річною Ксюшею та дізналися більше про її творчість.

Натхнення не залишає творчі душі навіть під час війни. Прикладом цього є 22-річна хмельничанка - Оксана Коріньовська. Дівчина навчається в Хмельницькому національному університеті, на третьому курсі. Вона дизайнерка. Шити одяг почала ще з дитинства. Створювала вбрання для своїх ляльок. У дорослому віці Ксюша не залишила улюблену справу, а навпаки - стала вдосконалювати власні навички. Під час війни вона створила свою першу колекцію одягу, яка стала надзвичайно успішною.

“Лате? Ні. Бандера-смузі”, - це один із написів на світшоті з колекції хмельничанки. До неї також увійшла сукня, худі та панамки. Всі речі з патріотичними і знайомими для українців висловами, на кшталт: “Паляниця”.  

Ксюша розповідає: ідея створити щось подібне з’явилася в неї під час першого тижня війни. Згодом вона побачила ілюстрації з актуальними висловами. Саме вони й підштовхнули третьокурсницю до створення першої у житті колекції. 

Відео дня

Третьокурсниця створила свою першу колекцію за допомогою 3D технологій. Цьому навчилася в одній з приватних київських шкіл. Загалом на розробку одягу витратила близько тижня. Результат показала на своїй сторінці в Instagram і вже згодом отримала запитання щодо розміщення колекції у журналах. Дівчина каже - і гадки не мала, що мова йде про світові глянці. Коли побачили свою творчість на сторінках “Vogue”,  “L'Officiel” та “Marie Claire”, дуже зраділа. До того ж Ксюша отримала чимало схвальних відгуків.

Хмельничанка також отримала пропозицію взяти участь у Fashion Week, який пройде у форматі “digital”. Для цього Ксюша має створити модель одягу в патріотичному стилі. Вона зізнається, що вже працює над вишиванкою задля демонстрації у показі.

Читайте також: Додаток “Повітряна тривога” створив хмельничанин. Інтерв’ю зі Степаном Танасійчуком

Нет описания.

Нет описания.

Нет описания.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Галина Рожкова Кардаш

    Молодець!!!!!!
  • Галина Рымар

    Класс
  • Тетяна Юхимчук

    Пишаюсь твою роботою, бажаю натхнення , успіхів за для Перемоги .Ти - супер !
  • Ірина Жищинська

    Молодець

keyboard_arrow_up