Хмельниччина попрощається з двома Героями

Хмельниччина попрощається з двома Героями
Фото ілюстративне
  • У бою з окупантами загинули Василь Ціолка та Віктор Кудерський.

 

Меджибізька територіальна громада 27 серпня в скорботі зустрічатиме Василя Ціолка, який віддав життя у боротьбі з російськими загарбниками.

«Прибуття кортежу з тілом загиблого очікується у с. Западинці орієнтовно о 9.00 годині. Прохання до жителів населених пунктів с.Требухівці, смт Меджибіж, с.Ставниця, с. Шрубків та с.Западинці вийти та вздовж дороги створити живий коридор, аби гідно зустріти загиблого Героя. Церемонія прощання відбудеться 27 серпня в селі Западинці у Свято-Михайлівському храмі на 11 годину», - йдеться  в повідомлення селищної ради.

Відео дня

«Дуже сумна новина. Ще в 2014 році він добровольцем пішов на фронт, коли ще війна називалась АТО!!!», - зазначає під сповіщенням Віталій Васильович.

Зі захисником України Віктором Кудерським завтра, 27 серпня, прощатимуться мешканці Деражнянської громади.

«Близько 8.30-8.40 просимо мешканців сформувати «живий коридор» за маршрутом Копачівка-Шпичинці-Теперівка-Деражня-Зяньківці – Іванківці», - йдеться в повідомленні міської ради.

Воїн - родом зі села Іванківці. Із 2013-го працював у Зяньковецькому психоневрологічному інтернаті. Загинув 14 серпня на 30-му році життя в бою з окупантами. Колеги згадують Героя, як відповідального, сумлінного, позитивного, світлого друга. Який завжди прийде на допомогу.

«Дуже співчуваємо важкій втраті! Сина і батька - втратити великий біль! Хай з Богом спочиває! Був дуже хорошою людиною, царство небесне!» - зазначає в соцмережах Алла Яворська.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (46)
  • Elena Hornostai

    Дуже шкода,що гинуть найкращі шаші хлопці,царство небесне,рідним співчуття 😥😥😥
  • Лілія Ребрина

    Вічна пам'ять і слава героям!
  • Nina Lopatynska

    Вічна пам'ять героям!
  • Tanya Tustanovskaya

    Вічна память героям співчутєя рідним

keyboard_arrow_up