Хмельницька тероборона записала відео з передової: що просять

Хмельницька тероборона записала відео з передової: що просять
  • Батальйон ТрО записав відео з передової. 
  • Бійці зізнаються, півтора місяця вони дають відсіч рашистам, але сили вже на межі…
  • До кого звертаються і про що просять, дізнавайтеся далі.

Хмельницькі бійці територіальної оборони просять про допомогу. Воїни записали відеозвернення з українського пекла - Донбасу. Станом на 26 травня там тривають активні бойові дії. 
На відео - добровольці 86 батальйону ТрО з Хмельницького. Хлопці звертаються до земляків і Зеленського з основним меседжем: “їм потрібна допомога”. 

До слова, бійці батальйону захищають Україну від окупантів з першого дня повномасштабного вторгнення. Кажуть, на Донеччині більшість перебуває вже півтора місяця. 

  • З першого дня, коли розпочалась повномасштабна війна, ми взяли до рук зброю і стали на захист нашої країни - відбивали орків. Зараз ми знаходимось на Донбасі, на передовій, де кожен боєць ціною власного життя і здоров’я, захищає кожен сантиметр нашої землі. Щодня ми втрачаємо побратимів. Кожен з тих, хто знаходиться тут, є Героєм. Рідні і близькі можуть їх більше ніколи не побачити і не почути, - говорять бійці на відео.

Та головна проблема - із забезпеченням. Це і намагаються донести у своєму зверненні, а також просять з передової, аби відео поширили серед хмельничан. 

Відео дня

Добровольці розповідають, вони і надалі готові захищати українські території, але сили закінчуються. Для цього потрібна ротація для перегрупування. Хмельничани просять керівництво країни почути їх, аби мати право вперше за 92 дні війни набратися сил, щоб знову йти в бій. 

  • У нас є проблеми з військовим забезпеченням, ми не вивчали військової справи, але наша любов до України та бойових дух дають відсіч ворогу! Ми звертаємося до Президента України з проханням допомогти та сприяти тому, щоб 86 батальйон зміг перегрупуватися та відновитися! - кажуть бійці.

Нагадаємо, аналогічне відео з Донецької області раніше поширював хмельничанин з ніком “Грек”. Хлопець теж записував звернення, де звернувся до Зеленського. Тоді доброволець розповів, що вони знаходяться в самісінькому пеклі й постійно потрапляють під обстріли рашистів. Натомість відбиватись від окупантів майже нічим. Це було ще 15 травня.
 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (49)
  • Светлана Молдован

    Допоможіть їм хто небудь,треба скрізь просити.Господи спаси і сохрани їх.Чого їх кинули на м'ясо,чого ніхто не чує що коїться там.Де наша влада,сидять суки тихо .Вони думають що вони космічні герої чи що,вони прості смертні.Куди писати щоб їх врятувати.
  • Тетяна Чернова

    Звернення до хмельничан. А як ми можемо вплинути? Що далі?
  • Pavel Kondrashov

    Що говорити про хлопців на передовій, навіть міскій владі міська тероборона не потрібна. Не можу все описати, це вже інформація, але таке ставлення до людей, готових першими зустріти ворога, не припустимо. І може настати такий час, що у разі лиха звертатися буде нема до кого. Зате наш кругловидий симчишин тримає все под контролем, чим викликає до себе ... відношення.
  • Валентина Борсук

    Господи допоможи , збережи життя наших захисників

keyboard_arrow_up