Хмельницький святкує День народження. Що бажають місту його жителі (ОПИТУВАННЯ)

Хмельницький святкує День народження. Що бажають місту його жителі (ОПИТУВАННЯ)
  • Достатку і процвітання – які ще побажання лунали від хмельничан у День міста. 
  • Як вітали Хмельницький зі святом містяни. 

 

Хмельницькому - 586! Містяни гулятимуть і будуть святкувати два дні. Наче подарунок вчорашня дощова погода змінилась на ясну і безхмарну. Журналісти vsim.ua поцікавились у жителів, що вони хочуть побажати Хмельницькому у День міста.

Сергій Сікора, програміст

Відео дня

- Хочу побажати місту розвитку. Якщо буде розвиток, то все інше буде автоматично. 

Олександр Лівшун, викладач

- Хочу побажати місто лише вдосконалення. Завжди є до чого прагнути. 

Олександр Гнатюк, офіціант, студент

-Хочеться, щоб всі добре сьогодні погуляли. Головне, щоб запам'ятали це свято, цей день. Хочу побажати всім всього найкращого. Сам, на жаль, не святкую, бо на роботі.  

Микола Бендещук, директор школи іконопису

- Бажаю процвітання, процвітання і ще раз процвітання. Наше місто варте того. У Хмельницькому є надзвичайно багато цікавих речей, єдиних в Україні. Самі знаєте, які здобутки мають наші творчі колективи. Наше місто не тільки гарне і древнє, але й з кожним роком стає все цивілізованіше. В такому місті жити приємно і радісно.

Олександра Марущак і Діана Коваль, студентки

- Бажаємо нашому місту надалі розвиватись, процвітати, світлого майбутнього нашим хмельничанам. Я люблю наше місто за спокій і затишок. Воно таке рідне, де всі один одного знають. Ми як велика сім’я, - каже Діана Коваль (праворуч).

Любов Шпичко, вчитель

- Хочеться побажати всім миру, злагоди і достатку. 

 

 

Підготували Анастасія Бевз і Крістіна Христофорова

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up