Хмельницький у Facebook: що обговорювали цього тижня

Хмельницький у Facebook: що обговорювали цього тижня
Ілюстративне фото з сайту elperiodico.com.gt

Хмельничани активно користуються соціальною мережею Facebook. Для нашої щотижневої рубрики ми підібрали найпопулярніші публікації, якими ділилися містяни цього тижня.

Головною темою для обговорень цього тижня був приїзд у Хмельницький Петра Порошенка. 20 березня він відвідав базу ВПС у Старокостянтинові, побував на засіданні Ради регіонального розвитку та виступив на Майдані Незалежності. Пост vsim.ua про останній виступ глави держави набрав 98 позначок, 63 коментарі та 52 поширення.

Олександр Зорян побував на Майдані Незалежності перед виступом Петра Порошенка та розповів про свої враження. Він пише, що людей на виступ «зігнали» та звертає увагу на велику кількість силовиків. Блогер стверджує, що «в плані публічних виступів в Україні нічого не міняється». Публікація набрала 73 позначки, 176 коментарів та 38 поширень.

Відео дня

Про нові лавки на Подільській біля поліклініки №1 пише Василь Камінський. Незвичні місця для сидіння на зупинці почали встановлювати 21 березня. Вони мають округлу форму та облаштовані навколо квіткових клумб. У клумбах ще нічого не росте, але комунальники пообіцяли посадити там кущі та дерева. Публікація набрала 349 позначок, 51 коментар та 150 поширень.

Відео аварії на Зарічанській опублікував на своїй сторінці Роман Мартинюк. Внаслідок цієї ДТП постраждав чоловік, який переходив дорогу. Публікація набрала 71 позначку, 99 коментарів та 185 поширень.

В одному з провулків у центрі міста припаркувався «Fiat». Через це кілька автомобілів не проїхати. Небайдужі хмельничани викликали патрульних, але ті зарадити нічим не змогли. Публікація про цю ситуацію набрала 58 позначок, 4 коментаря та 53 поширення.

Андрій Попик скаржиться на музикантів, які виконують пісні на вулицях міста. Блогер пише, що вони збирають гроші для допомоги воїнам-«афганцям» та на лікування хворих дітей. «Не знаю, як їх витримують ті, хто живуть та працюють поруч» — пише він. Пост набрав 118 позначок, 141 коментар та 8 поширень.

Жінку з Хмельниччини ув’язнили на рік за крадіжку 1173 гривень. Про це пише Андрій Попик. Жінка взяла відпустку, поїхала до Росії на заробітки та повернулася на 13 днів пізніше. При цьому в табелі вона вказала, що 9 днів працювала. «Чи є це покарання співмірним злочину?» — запитує блогер. 238 позначок, 122 коментарі та 129 поширень

Читайте такожХмельницький в Instagram: найкращі фото міста та природи

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up