«Все, як завжди, — зігнали»: яким був виступ Петра Порошенка у Хмельницькому (ФОТО)

«Все, як завжди, — зігнали»: яким був виступ Петра Порошенка у Хмельницькому (ФОТО)
  • Сьогодні, 20 березня, він відвідав Хмельницьку область.

  • Заради виступу Порошенка центральну площу міста обгородили, а рух у місті регулювали в ручному режимі.

  • Пройти до сцени було непросто. Правоохоронці пускали не всіх.

Готуватися до візиту Петра Порошенка у Хмельницькому почали ще вчора, 19 березня. Тоді на майдані Незалежності змонтували сцену для його виступу. А вже сьогодні хмельничани мали змогу спостерігати посилені заходи безпеки. Охороняти гаранта з’їхалися нацгвардійці та поліцейські. Сцену для виступу обгородили секційним парканом та встановили металодетектори. На площі стояли пасажирські автобуси. Журналістам vsim.ua хмельничанка Тетяна розповіла: «Проходила біля майдану, коли виступ завершився. Там було багато людей. Почула з натовпу фразу «Всі в автобус». Після цього вони ледь не забрали мене з собою». Склалося враження, що багатьох людей на виступ доставили організовано. Такої ж думки дотримується хмельницький блогер Олександр Зорян. У своєму пості в Facebook він написав, що «все, як завжди, — зігнали».

Виступав Петро Порошенко вже як кандидат у президенти. На сцені, де політик звертався до хмельничан, були плакати з гаслами його передвиборчої кампанії. Після початку пройти до сцени було неможливо — Національна гвардія та поліція закрили прохід до неї.

Відео дня

Багато людей були з прапорами України та символікою передвиборчої кампанії Порошенка. З протилежної від сцени сторони майдану стояли палатки, з яких роздавали агітматеріали. Прийшли на виступ хмельничани різного віку — була і молодь, і літні люди.

Виступ Петра Порошенка був фіналом його сьогоднішнього візиту на Хмельниччину. Він вже побував на базі Військово-повітряних сил у Старокостянтинові та на засіданні Ради регіонального розвитку в Хмельницькому.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (67)
  • Микола

    Злочини нинішньої влади перед людством без строку давності:
    1) Убивства громадян України: дітей, стариків, воїнів.
    2) Збройний державний переворот і захоплення влади;
    3) Громадянська війна, розвал країни, зубожіння народу;
    4) Грабіж, корупція, брехня;
    НЕ ВИМАЖТЕ СЕБЕ ЇХ БРУДОМ. НЕ НАДАВАЙТЕ ЗЛОЧИНЦЯМ НІЯКОЇ, НАВІТЬ МОВЧАЗНОЇ ПІДТРИМКИ.
  • Володимир Гутинський

    Дуже добрий виступ ПРИЗИДЕНТА!
  • Мастер Автополив

    Как можно слушать это, да еще по собственному желанию?
  • Віталій Грицаюк

    В Хмельницькому рошенівське свято)))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up