Ілона Купко, "Опа, опа" та "СТБ": що зараз робить зіркова хмельничанка

Ілона Купко, "Опа, опа" та "СТБ": що зараз робить зіркова хмельничанка
  • Ілона Купко - та сама хмельничанка, яку впізнають за двома словами: “Опа опа”. 
  • Саме цим хітом вона прославилася 6 років тому на шоу “Х-фактор”
  • Чим займається зараз та скільки коштує її виступ на власному святі?
  • Про все це Ілона розповіла журналістці vsim.ua.

Хмельничанка Ілона Купко прославилася своїм хітом “Опа опа” 6 років тому. Саме із цією піснею дівчина виступила на шоу “Х-фактор” на “СТБ”.  Трек сподобався одному із членів журі - Антону Савлепову. Він же є учасником гурту “Агонь”, якому Ілона надала дозвіл на використання пісні. Крім того, разом з учасниками хмельничанка знялася у кліпі “Опа опа”. Все це сприяло її популярності в Хмельницькому. 

Згодом дівчина стала записувати інші пісні та кліпи на них. У більшості відео вона поставала в образі розкутої дівчини. Наприклад, знімалася в спідній білизні. 

Відео дня

Час від часу Ілону Купко можна було помітити в розважальних закладах міста, де та тішила слухачів своєю музикою. Останній концерт за її участю відбувся понад рік тому в барі “Sympatia” на Проскурівській. Тоді, як згадує сама дівчина, із нею зробили чимало селфі й подякували за круту музичну програму.

Чим займається відома хмельничанка зараз? Як заробляє на життя, чи продовжує співати та скільки коштує замовити співачку на власне свято? Відповіді на всі ці запитання Ілона Купко дала журналістці vsim.ua. 

Їздила в Італію шукати кавалєрів

Ілоні 27 років. Вона розповіла, що за останні 1,5 років її життя круто змінилося. У ньому з’явилося більше творчості, чому дівчина, безумовно, рада. Вона стала багато подорожувати. Побувала на Кіпрі, у Йорданії та Німеччині. 

Влітку вона була в Італії. “Поїхала до подруги в гості, кавалєрів шукати”, - розповідає Ілона. Та замість них - знайшла мікрофон в місцевому барі. Цим же підкорила італійців. “Коли співала Опа опа, - вони тащилися”, - згадує дівчина. Саме так Ілона набула досвіду виступів за кордоном. Щоправда, гонорар за це отримала невеликий. Каже: “200 євро - це небагато”.

Після здобутої популярності на “СТБ” Ілона Купко вже має 9 власних пісень, які пише сама. Говорить: “У мене унікальний талант. Я беру музику і під неї на диктофон записую пісні. Та не кожна музика може мені підійти”. 

На 7 своїх композицій Ілона має кліпи. До речі, їхньою зйомкою займається не лише в Україні. Наприклад, пісню “Я буду с тобой” знімала на Кіпрі. Кліп дивіться нижче.

Ілона Купко розповіла, що хмельничани часто її запрошують виступити на святах. “День народження, корпоративи чи мальчішніки”, - каже вона. Говорить, що під час заходів вона виконує 9 своїх пісень. За виступ бере 2,5 - 3 тисячі гривень. 

Зняла фільм про духів 

Музика - не єдине, в чому Ілона проявляє себе. Дівчина сама пише сценарії, знімає та монтує короткометражні фільми. Один із таких під назвою “Феномен щастя” вона надіслала на різноманітні кінофестивалі. На одному з них стрічка отримала приз глядацьких симпатій.

 

Кіно та пісні - це ще не все. Ілона Купко також бере участь в різноманітних шоу на українських телеканалах. Окрім “Х-фактора”, вона засвітилася у “Богині шопінгу” на телеканалі “ТЕТ”. Також приходила на кастинг українського реаліті-шоу “Топ-модель по-українськи”. У блискучій сукні й височезних підборах вона казала: “Я яскрава особистість,  пишу харашо пісні”. Проте позитивної відповіді від суддів вона так і не отримала.  

А три тижні тому знялася у ще одному шоу, про яке допоки розповідати не може за умовами контракту. Все це відбувається з Ілоною Купко в столиці, де вона перебуває час від часу. Розповідає: у Києві влаштувалася на роботу менеджером. А в рідний Хмельницький приїжджає відпочити та погостювати. 

Планує зробити тур по містах Хмельниччини

Ілона говорить: хмельничани часто її впізнають на вулицях. Нещодавно такий випадок стався із нею на Виставці. Додає: у магазині її впізнав чоловік, на ім’я Микола. Каже - був симпатичний, але одружений. 

Творча душа хмельничанки мріє організувати виставку власних картин у Хмельницькому. Адже вона ще й малює. Розповідає: за пензель взялася 8 місяців тому. Та це не перший її досвід. Бо свого часу вона навчалася у художній школі. 

Також для хмельничан Ілона Купко планує організувати концерт. Каже - ціна буде символічна, близько 60 гривень. Не залишить без своїх пісень і мешканців області. Ілона хоче відправитися в тур.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up