Історія провідника з Хмельницького, який бореться з онкологією

Історія провідника з Хмельницького, який бореться з онкологією
  • Історію цього хлопця журналісти vsim.ua розповідали вам минулоріч.
  • Тоді провідник з Хмельницького, Владислав Бондар, поділився історіями зі своєї роботи.
  • Тепер на його життєву долю випав нелегкий шлях боротьби з хворобою.
  • Дізнавайтеся, як можна допомогти хмельничанину. 

Він проводить у залізничному вагоні більшість днів у році. Під час виконання службових обов’язків знаходить собі друзів чи навіть кумів. Тож потяг називає своїм другим домом. 

Про життя провідника з Хмельницького, Владислава Бондаря, журналісти vsim.ua розповідали вам влітку минулого року. Тоді хмельничанин поділився цікавими історіями зі своєї роботи. І таким чином, дозволив зазирнути по той бік життя провідника. Посилання на історію Владислава зможете знайти в кінці матеріалу.

Тепер же Владислав потребує допомоги. У нього виявили пухлину головного мозку. Раніше він уже проходив лікування в клініці за кордоном. Проте хвороба не відступила. І цьогоріч провідник знову стикнувся з етапом боротьби з онкологією.

Відео дня

Діагноз провідника звучить, як множинні менінгіоми головного мозку. Він розповідає: нещодавно повернувся з Латвії після лікування. Вже в травні відправиться на реабілітацію. На це потрібні будуть чималі кошти. 

Про допомогу Владиславу просять допомоги і волонтери з ГО Мистецька сотня “Гайдамаки”. Кажуть:  “Влад є сиротою. На свій ще зовсім молодий вік йому довелось чимало пережити. Та найгірше - це щоденна боротьба за життя”.

Допомогти хмельничанину Владиславу Бондарю можна за реквізитами, що подані нижче:

  • 5375411419105080 - Владислав Бондар.

Владислав розповідає, що дуже любить життя, свою роботу та людей, які його оточують. Пригадує, як якось під час своїх робочих буднів помирив пару пасажирів. В результаті - вони взяли його за кума.

На роботі Владислав зустрів і найкращих друзів. Один з них - Максим Яровець, учасник російсько-української війни, який загинув у 2016 році. Аби пам’ять залишилась про Героя, Владислав зініціював назвати на його честь поїзд. Обрав сполучення символічне - Хмельницький - Лисичанськ. 

Більше про роботу провідника з вуст Владислава Бондаря читайте в матеріалі - Провідник Владислав з Хмельницького “живе” у вагоні: де миється, що їсть та як працює

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (69)
  • Наташа Соболевська

    +++++++
  • Тетяна Марчук

    +++++
  • Анна Фатич

    +++++++
  • Анна Фатич

    ++++++++++

keyboard_arrow_up