Із 95-річчям привітали жительку Кам’янеччини

Із 95-річчям привітали жительку Кам’янеччини
Фото зі сторінки громади у Facebook
  • Ксенія Степанова мешкає у селі Лисець, що в Кам’янець-Подільському районі.
  • Жінка має 8 онуків та 15 правнуків.

Сьогодні, 21 квітня, у селі Лисець Дунаєвецької громади із ювілеєм привітали Ксенію Степанову. Жінці виповнилося 95 років. Про це повідомляють на сторінці громади у Facebook.

Розповідають, що життєвий шлях пані Ксенії був не легким. З дитячих років її виховував батько, привчивши доньку до праці в селі. Ксенія Степанова працювала у місцевому колгоспі. Разом з чоловіком виховала чотирьох дітей. Зараз у ювілярки 8 онуків та 15 правнуків. 

- Не дивлячись на всі виклики, ювілярка зберегла в своїй душі доброту і любов, якими і донині ділиться з рідними. Завжди усміхнена і привітна іменинниця раділа гостям і дякувала за увагу до неї та теплі слова привітань.Від імені Дунаєвецької громади бажаємо нашій почесній ювілярці зустріти ще не один день народження у своїй рідній хатині. Бажаємо міцного здоров’я, цінувати кожен день, наповнювати його радістю для себе та близьких!, – зазначають в громаді.

Відео дня

Нагадаємо – раніше ми розповідали вам, скільки всього на Хмельниччині є людей, яким сто і більше років. Так, найстарша – хмельничанка, яка 1918 року народження. А також – чоловік з Новоушицької громади на Кам’янеччині. Він 1921 року народження. Про все це розповіли журналістці vsim.ua в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Хмельницькій області. Більше про це читайте в окремому матеріалі. 

Возможно, это изображение 10 человек

Возможно, это изображение 1 человек

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Щебетюк Іван

    Вітаю.
    А моєму дідусю зараз 94.

    Тетяна reply Щебетюк Іван

    Вітаю, дай Бог щоб ваш дідусь зустрів сторіччя з усією ріднею 🎂
  • Рокі

    Бабусі міцного здоров'я. Та гарного настрою.
  • СЕРГЕЙ

    Дай Бог до ста🎉🌹🌷⚘
  • Аліса

    Вітаємо

keyboard_arrow_up