“Казав, що обов’язково повернеться”. У Хмельницькому попрощалися із Генадієм Стерницьким

“Казав, що обов’язково повернеться”. У Хмельницькому попрощалися із Генадієм Стерницьким
  • Напередодні загибелі Генадію Стерницькому виповнилося 35 років.
  • Без батька залишилося двоє маленьких дітей.

У міській ритуальній службі на Святослава Хороброго вранці, 24 вересня, було знову людно. У натовпі - рідні, друзі та знайомі військового Генадія Стерницького. Героя, який віддав за Україну життя. 

Чоловік відправився на війну, як доброволець. Його друзі розповідають: це сталося на другий день повномасштабного наступу росіян. Мовляв, Генадій попри все хотів захищати країну. 

До війни Генадій Стерницький працював водієм. Займався вантажними перевезеннями по всій Україні. Мав чималий досвід у цій сфері. І навіть працював за кордоном. Про це розповідають його колеги, які прийшли попрощатися із загиблим.

Відео дня

Біля труни Героя витирала сльози з очей його дружина. Разом вони ростили двох маленьких дітей. Менший - син, якому от-от виповниться 4 роки.

Чимало з присутніх не стримували сліз, дивлячись на світлину військового. Кожен мовчки пригадував моменти, що пов’язані із загиблим. А хтось поділився ними із журналісткою vsim.ua. 

Колега загиблого Героя Тамара розповідає: Генадій був надзвичайно доброю та світлою людиною. Обіцяв обов’язково повернутися з війни й відзначати перемогу.

14 вересня старшому солдатові Генадію Стерницькому виповнилося 35 років. Наступного дня він загинув. Сталося це на Харківщині. Героя провели в останню путь, стоячи навколішках. Його поховали у рідному селі Божиківці Деражнянської ОТГ. 

Читайте також: “Дякуємо за такого сина”. Хмельничани прощались з 22-річним Олександром Борбуцьким

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (176)
  • Таїсія Мочалова Садовнік

    Вічна пам'ять царство небесне герою
  • Галина Потрогош

    Вічна пам'ять Герою і співчуття рідним.
  • Светлана Билик

    Вічна пам'ять Герою Поділля
  • Татьяна Мадярчик

    Вічна пам'ять Герою!!!

keyboard_arrow_up