Кому й чого чекати від 2023 року? Прогноз астрологині з Хмельницького

Кому й чого чекати від 2023 року? Прогноз астрологині з Хмельницького
  • Астрологічний прогноз розкаже, кому й чого чекати в новому, 2023 році.
  • Дізнавайтеся в цьому матеріалі, про що кажуть зірки.

Новий, 2023 рік, вже на порозі. У цей час люди зазвичай підбивають підсумки року, що минає. Водночас більшість воліє знати, що ж і кого чекатиме в найближчому майбутньому.

Традиційно напередодні нового року журналістка vsim.ua публікує для вас прогноз за зірками. Його для наших читачів готує астрологиня з Хмельницького Олеся Слободзян. Вона розповіла, яким 2023 рік видасться для кожного знаку зодіаку. 

Кому на що сподіватися, у якій сфері чекати успіх та на що варто звернути особливу увагу у 2023 році? Гортайте далі та дізнавайтеся астрологічний прогноз для себе і своїх близьких.

Відео дня

ОВЕН:

У цьому році на вас очікує багато клопоту та турбот у сімейних справах. Ви можете змінити свій статус: наречена може стати дружиною, дружина може стати матусею.

Якщо ви вільні, то у 2023 році буде дещо складно знайти свою половинку, оскільки ваші вимоги досить високі, а ідеали – недосяжні.

Не забувайте про рідних у цьому році!  Егоїзм може зіпсувати стосунки у сім’ї. Ви будете легко та активно досягати своїх цілей. Робота, яку ви виконуєте в задоволення, буде приносити Вам хороший дохід.

Ви як ніколи будете активні та успішні, ви можете реалізувати нове починання, новий стартап, цей рік - рік кардинальних змін для вас, 2023 принесе вам кар'єрне зростання та досягнення. З квітня можете сміливо планувати реалізацію своїх задумів та планів.

У вас хороші показники здоров'я, але у цьому році варто займатись профілактикою для тіла та медитаціями, щоб заспокоїти мозок.

ТЕЛЕЦЬ:

Для тих, хто не є в парі, цей рік може подарувати Вам знайомство з коханою людиною. У вас буде безліч шанувальників, Ви будете притягувати своєю харизмою та жіночністю. Частіше потрібно відвідувати різні події та заходи, там є вірогідність зустріти свою половинку.

У 2023 вам ліпше накопичувати, ніж витрачати. Величезного прибутку цього року може і не бути, але й глобальных втрат не буде. Головне: витрачайте з розумом, раціонально і ви зможете забезпечити собі хороший рівень життя. Не варто брати кредит у цьому році.

Багато Тельців також матимуть бажання відкрити для себе нові горизонти у цьому році, очікується багато поїздок, відряджень, подорожей.

До квітня ви будете дуже активні, але потім всередині Вас дещо можуть змінитись пріоритети, несподівано для себе з'явиться потреба почати працювати над собою, може з’явитись бажання усамітнення. Духовні практики допоможуть справлятися з фізичною втомою. Ви справді багато працюєте, цей рік почне вас пригальмовувати і змусить замислитись про себе.

БЛИЗНЮКИ:

На Близнюків чекають приємні несподіванки у новому році.

Визнання, підвищення на посаді чи здійснення заповітної мрії. Які сюрпризи підготував рік саме вам? Близнюки можуть несподівано отримати довгоочікувану нагороду.

Але сказати, що рік буде легким, не можна, доведеться працювати, причому у всіх сферах, і сім'я вимагає багато уваги, і ваша діяльність. Але задоволення від успіхів буде, а це і дасть вам сили для нових звершень. Ваші фінансові надходження залежатимуть в основному від партнерів та суспільства.

Бережіть гормональну систему, слідкуйте за тиском та не зловживайте лікарськими препаратами. Підтримуйте себе помірними фізичними навантаженнями та тілесними практиками.

РАК:

У стосунках без драматичних ситуацій не обійдеться - всі кризові ситуації та труднощі в особистому житті будуть спрямовані на зміни на краще, оновлення почуттів.

В пріоритеті у вас в 2023 може бути самореалізація, кар’єрне зростання і це може мати негативний вплив на ваше особисте життя. Тому намагайтеся шукати у всьому баланс.

Ви можете зробити хороший ривок кар'єрними сходами у 2023. Але ваша стратегія – вичікування. Зосередьтесь на процесі. Не потрібно квапити події. Особливий успіх очікує на IT-фахівців та тих, хто працює у сфері нерухомості. ⠀

Настав час ризикнути і проявити активність. Якщо думали про зміну роботи, то 2023 рік сприятливий для цього. Рік обіцяє також поліпшення житлових умов.

ЛЕВ:

Леви, на Вас очікує найкращий рік із дванадцятирічного циклу. Успіх буде супроводжувати Вас. Справи, які довгий час не вирішувались, у цьому році вирішаться. Але лінуватися не варто, успіх супроводжує лише тих, хто впевнено йде до своїх цілей.

Попереду сприятливий рік для зачаття дитини, а якщо діти вже є, то вони будуть тішити своїми успіхами та досягненнями. Можуть виникати і труднощі, якісь перешкоди, і почуття тривоги і сумніви щодо правильності рішень.

З квітня у вас спостерігається покращення матеріального становища. Вже до кінця року ви зможете не просто радіти своїм успіхам, а й змінити соціальний рівень.

Фінансові труднощі можуть бути, але ви з ними впораєтесь. З травня ви більше не будете мати змоги користуватися грошима, які ви не заробили. Можливо, перестануть допомагати батьки, або перестануть платити якісь соціальні виплати та допомогу, стипендію, аліменти. Можуть також бути актуальними питання спадщини. ⠀

Не рекомендується брати кредити. Уважно читайте фінансові документи, особливо щодо купівлі нерухомості.

Протягом року стосунки з партнером будуть перевірятись на міцність та стійкість. Особливо важливим періодом буде весна та осінь.

ДІВА:

Діви, 2023 перевірить на міцність ваші взаємини з іншими людьми. У вашому житті будуть з'являтися нові люди, будуть нові знайомства, які можуть вас чомусь навчити.

Рік буде дуже різноманітним. На вас чекають і успіхи, і зміни, і деякі труднощі, і негаразди.

З'являться можливості розширити сфери свого впливу, заявити про себе і зміцнити свій авторитет. Це період розширення вашого кругозору. Почніть подорожувати, якщо ще ніколи не виїжджали за кордон, подумайте про другу вищу освіту або підвищення кваліфікації.

Висока ймовірність змін у професійному житті. Багато хто захоче змінити напрямок, посаду або змінити курс у бізнесі або навіть партнерів з бізнесу.

У будь-якій роботі має бути ціль. Наприклад, кар’єрне зростання на посаді або для того, щоб збільшити дохід. Якщо просто брати додаткову роботу додому, працювати у вихідні та свята, то є ризик нашкодити своєму здоров'ю. Потрібен баланс у всьому.

В особистому житті ви можете по-іншому сприймати свого партнера. Для закоханих Дів у цьому році буде можливість укласти шлюб. Для самотніх - сприятливий рік для знайомств зі своєю другою половинкою. А тим, хто знаходиться у довготривалих стосунках, необхідно додати більше пристрасті.

ТЕРЕЗИ:

Терези, у 2023 році зміни торкнуться сфери праці та здоров'я. Якщо ви терплячі, вмієте знаходити компроміс, зосереджені на своїй меті – на вас чекає успіх у справах!

Це буде насичений рік. Вам доведеться вирішувати безліч важливих та складних завдань. Можна сказати, вам доведеться відкрити себе заново. Ви почнете себе цінувати, прийде розуміння якими талантами ви володієте. Розуміння себе може прийти під впливом творчої чи фінансової кризи.

У перші місяці року вам потрібно буде розбиратися із проблемами, що тягнуться ще з 2022 року. Це буде чудовий період, щоб закрити всі борги та кредити. Нові брати не рекомендується, і не давайте гроші у борг.

Також може бути рік безробіття, звільнення, конфлікти з начальством, перехід на іншу посаду та інше. Не звільняйтесь самі, знайти роботу буде складно. На новому місці роботи з першої хвилини відповідально та скрупульозно виконуйте свої обов'язки.

З травня можуть бути перерви в роботі: через хворобу або вагітність і народження дитини.

Можете зважитись на відкриття свого бізнесу. Можете перетворити на джерело доходу своє захоплення та хобі. Із фінансами не буде стабільності, особливо до травня.

Із середини року буде покращення у сфері фінансів. З'являться нові можливості і ви зможете зміцнити своє матеріальне становище. Можете отримати хороший прибуток від бізнесу, або вкладень, а також від свого партнера.

Якщо ви в пошуках партнера, то рік обіцяє Вам зустріч. Також можливі дороговартісні та щедрі подарунки від прихильників або партнера.

Якщо в сім'ї розлад, саме час зробити перший крок і стосунки покращаться.

СКОРПІОН:

Рік попереду неоднозначний. Робота забиратиме дуже багато сил, що може вплинути на стосунки у сім'ї. Приділіть увагу здоров'ю, емоційному зокрема, перенапруга може дати про себе знати. Найкраще займатися профілактикою, а не усувати наслідки.

Сприятливий рік для того, щоб подолати шкідливі звички. Все, що ви робитимете в 2023, є міцним фундаментом вашого майбутнього. Змінюватиметься робота, люди з якими ви живете або співпрацюєте, любовні зв'язки.

Діти вимагатимуть від вас зосередженості та підвищеної уваги. Стосунки з ними можуть бути напруженими. Можливе народження дітей, у тому числі є ризик незапланованої вагітності.

У 2023 можуть бути зміни у сферах сім’ї та місця проживання. Зміни відбудуться не одразу і не швидко. Це може бути придбання свого житла, будівництво будинку або його ремонт, зміна складу сім'ї, можуть з'явитися нові родичі, або може виникнути бажання повернутися на Батьківщину.

З травня 2023 може бути помітне погіршення атмосфери в робочому колективі, внаслідок чого виникне багато турбот на роботі. Можуть загострюватись конфлікти, суперечки, особливо якщо ви обіймаєте керівну посаду. Ті, хто має власний бізнес, можуть його закрити і стати найманим працівником.

Що стосується особистого життя, то дехто може завершити стосунки, які довгий час не розвиваються, у декого можуть спадати “рожеві окуляри” та ілюзії у стосунках.

СТРІЛЕЦЬ:

На початку року зміни торкнуться сфери вашої нерухомості та місця проживання.

Хтось може змінити місце проживання внаслідок тривалого відрядження. Дехто з'їде від батьків і почне жити самостійно. А хтось придбає житло, про яке довго мріяли. А ось у другій половині року не варто вкладатися в довгострокові інвестиції, результат буде не такий, який ви очікуєте.

У 2023 році хтось з вас вперше захоче сісти за кермо, а хтось буде змушений навпаки відмовитись від машини.

У 2023 році на вас чекають нові та несподівані повороти долі, пов'язані з роботою. Хтось може відкрити свій бізнес або працювати вдома віддалено.

Ви можете братися за найскладніші та найцікавіші проекти. Деякі перешкоди та труднощі можливі, особливо в першій половині року та влітку, але ви з усім впораєтеся. Ставте собі конкретні цілі та завдання та беріться за справу. Результати залежатимуть від ваших зусиль та завзятості.

З погляду фінансів ситуація стабільна, відзначається помітне зростання у другій половині року. Дуже вдалим та плідним буде кінець року.

У 2023 році ви зможете знайти роботу своєї мрії. Важливо розуміти, що результат залежить від вас самих. Не сидіть на місці: ходіть на співбесіди, дізнавайтеся, питайте. Можуть відбуватися щасливі випадковості. Не виключені також і службові романи.

КОЗЕРІГ:

Ваші романтичні почуття будуть взаємними та гармонійними, рік принесе багато подій в особистому житті, проявіть фантазію у стосунках, тіште партнера спонтанними зустрічами і він відповість взаємністю.⠀

Плануйте доходи та витрати, щоб не було браку коштів. ⠀

На фрілансерів чекає цікавий рік та гарні проєкти. Якщо ви найманий співробітник, то конфліктів з начальством не уникнути. Водночас кількість контактів в оточенні різко зменшується. Цей рік хороший для налагодження відносин із сім'єю, батьками.

Ймовірно, відновлення старих домовленостей або появи старого знайомого/друга, який принесе цікаві звістки.

Є ризик набрати зайву вагу. Бережіть печінку та нирки.

ВОДОЛІЙ:

У вас рік буде непростим, і він докорінно змінить ваше життя. У багатьох буде велика спокуса купити чи продати нерухомість. Тому важливе завдання для вас - вести строгий облік всіх доходів і витрат.

До травня 2023 року у вас досить активний час. Багато різних справ, зустрічей, пересування. Сприятливо підвищувати свою кваліфікацію у професійній діяльності.

Друга половина року може бути ознаменована переїздом чи початком роботи на новому місці. З'являться нові плани, розширяться перспективи. Можливе професійне зростання та прогрес. Якщо ви працюєте у клієнтському бізнесі, то можуть з'явитися клієнти багаті, заможні. Завдяки їм у вас буде прибуток та заробіток.

Заробляти буде складніше. Це не означає, що грошей не буде, просто зменшаться можливості для заробітку, доведеться багато працювати. Намагайтеся не зв'язуватися із фінансовими махінаціями. Ретельно перевіряйте кожен пункт договору, є ризик обманів.

РИБИ:

Ви будете чудовим другом, душею компанії у 2023. Ви зможете налагодити стосунки з усіма оточуючими та навіть помирити тих, хто у конфлікті. В особистих стосунках захочеться оновлення, нової іскри, і вам вдасться її розпалити.

Фінанси - не пріоритет року. Але все необхідне у вас буде, завдяки зв'язкам та знайомствам ви зможете збільшити фінансовий потік.

Успіх в плані кар’єри особливо буде помітний у тих, хто має сімейний бізнес.

Більшою мірою хвилюватиме не своє здоров'я, а стан членів вашої родини. Ви багато робитимете для інших. Але не забувайте про себе, особливо стежте за артеріальним тиском.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Александр Нуцуляк

    А где Гордон с пирамидками?
  • Тася Шин

    Де вони беруться?
  • Andrii Furmaniuk

    🤦
  • Пані Новацкая

    Ми чекаємо одного - Перемоги. А це все маячня.

keyboard_arrow_up