Люблячий батько та чоловік. На війні загинув хмельничанин Олег Шевчук

Люблячий батько та чоловік. На війні загинув хмельничанин Олег Шевчук
  • 37-річного героя не стало 4 жовтня.

  • Сьогодні відбулася церемонія прощання з ним.

Захищаючи Україну, на війні загинув мешканець Хмельницького, старший солдат Олег Шевчук. Це сталося цього тижня, 4 жовтня. Герою було 37 років. Сьогодні, 8 жовтня, з ним попрощалися у міській ритуальній службі. Віддати останню шану військовому прийшли рідні, друзі, близькі, побратими, представники місцевої влади.

Перша вчителька, Олега Шевчука, Надія Багрій, згадує його як дитину з добрим серцем та душею. Він був люблячим батьком та чоловіком:

— В Олега була нелегке дитинство, я його дуже любила і вдячна, що поряд була його бабуся, яка вкладала в нього і душу, і серце. Я знаю, що він дуже працьовита дитина, людяний і завжди мав багато друзів, що підлітком, що дорослою людиною. Знаю, що користується повагою своїх сусідів, своєї родини, — розповіла жінка.

Відео дня

Олег навчався в на той час школі №15 у Хмельницькому. Після навчання він служив в армії, працював на заводі «Новатор», копав криниці. В Олега Шевчука залишилися дружина та двоє дітей. Поховали військового на Алеї слави в мікрорайоні Ракове.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (275)
  • Валентина Можар

    Світла і вічна пам'ять.Хай згине війна.Хай вона ніколи не повториться.Нехай не плачуть діти, кохані, матері.Царство небесне Герою.Щирі співчуття рідним.
  • Ніна Ігнащенко

    Вічна, світла пам'ять Герою України. Низький уклін, рідним щирі співчуття.
  • Lubov Ratushna

    Царство небесне вічнии спокій рідним співчуття
  • Таня Фещенко

    Вічна і світла пам'ять.

keyboard_arrow_up