Матір та 3-річного сина, які зникли на Прикарпатті, знайшли в Хмельницькій області

Матір та 3-річного сина, які зникли на Прикарпатті, знайшли в Хмельницькій області
Фото ГУ НП у Івано-Франківській області
  • Жінка з дитиною вийшли з дому і не повернулись. Рідні повідомили в поліцію.  

  • Розшукуваних знайшли через кілька днів. З ними все гаразд. 

Кілька днів тому, ввечері 22 липня, мати із 3-річною дитиною вийшли з дому в Івано-Франківську та не повернулись. На з’язок жінка не виходила. Їхні рідні забили на сполох та звернулись до поліції. 

Правоохоронці оголосили в розшук 33-річну Лисишину Ірину Степанівну та 3-річного Лисишина Юрія Андрійовича. Їх шукали до сьогоднішнього дня. На пошуки безвісті зниклих орієнтували поліцію Івано-Франківщини.

Матір з сином знайшли 24 липня в Хмельницькій області. Про це повідомили в поліції. 

Відео дня

— Знайшли матір з дитиною на Хмельниччині! Їх життю та здоров’ю наразі нічого не загрожує. Поліція Прикарпаття дякує небайдужим за допомогу, – йдеться в дописі поліції Івано-Франківської області. 

Нагадаємо, вже кілька місяців поліцейські Хмельниччини розшукують 21-річного Володимира Цоя. Хлопець зник ще в січні. Він — мешканець мікрорайону Озерна. 

Перед зникненням працював баристою поблизу ТЦ “Агора”. 6 січня, близько 22 години, Володимир телефонував батьками й повідомив, що йде додому вечеряти. З того часу зв’язку із ним немає. Орієнтування на зниклого розіслали по областях України.

У день зникнення хлопець був одягнений у темно-синю куртку із салатовою підкладкою. Був у темних штанах та із чорною сумкою через плече. Будь-яку інформацію стосовно Володимира Цоя просять повідомляти на "102".

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (78)
  • Людмила Лещищак

    Помоги. Господи
  • Анна Желизняк

    Адмін і журналюга кончіто
  • Rita Rita

    Це ж як вона тікала від тієї ,,рідні".
  • Ліда Бещук

    Такі гарні ))) Не потрібно засуджувати поступок жінки !!!!! Напевно не з добра пішла....Можливо інша причина ! Життя в кожного своє ! Обставини різні ! Слава богу що їх хтось прийняв і обігрів )

keyboard_arrow_up