Митрополит Епіфаній нагородив Сергія Гамалія орденом (ФОТО)

Митрополит Епіфаній нагородив Сергія Гамалія орденом (ФОТО)

Голова Хмельницької ОВА отримав орден святого великомученика Юрія Переможця.

Вчора, 30 червня, Митрополит Епіфаній info нагородив голову Хмельницької обласної військової адміністрації Сергія Гамалія орденом святого великомученика Юрія Переможця на честь Юрія (Георгія) Змієборця. 

“Сьогодні дуже хвилюючий для мене день, адже я мав честь отримати від Митрополита Епіфанія високу нагороду: орден святого великомученика Юрія Переможця на честь Юрія (Георгія) Змієборця. А ще символічно, що саме цього дня наші військові відбили острів Зміїний,” - написав у своєму Телеграм-каналі Сергій Гамалій.

На сайті ПЦУ повідомили, що у зустрічі також взяв участь єпископ Хмельницький і Кам’янець-Подільський Павло.

Відео дня

“Обговорювали  життєдіяльність Хмельниччини та України в цілому в умовах війни, ситуацію з експортом українського зерна, чимало з якого вирощується в аграрних районах Поділля, допомогу вимушеним переселенцям, значна кількість яких знайшли прихисток на Хмельниччині та інші соціальні ініціативи,” - повідомляє пресслужба Київської Митрополії Української Православної Церкви (ПЦУ)

Також під час спілкування мова йшла про релігійну та міжконфесійну ситуацію. Учасники зустрічі висловили переконання, що процес обрання релігійними громадами своєї конфесійної приналежності й надалі має відбуватися вільно, у мирний спосіб та відповідно до чинного законодавства.


Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • І Франко

    Господи, Спаси Україну від біснуватих попів, від бандитів в рясах і воздай їм кару Небесну за знущання над вірою Господинею.
  • R Demir

    Чорносотиці гарцуют !   Анафему нечестивцям !
  • Читач 007.

    Грамота як у кіосках пресса, заповнив фіо і гайда роздавати грамоти, одним словом ні про що
  • Anna Frolova

    Ось вони - вітрини магазинів !
    Значить орден Святого Великомученика ?!  , а за що ?! , за які страждання Гамалія ???!
    Оборудку робили , - просто так !

keyboard_arrow_up