Медиків з Хмельниччини нагородили державними відзнаками та орденом Святого Пантелеймона

Медиків з Хмельниччини нагородили державними відзнаками та орденом Святого Пантелеймона
Тут і далі фото з сайту Хмельницької ОВА

Нагороди вручили 12 медпрацівникам.

Прем’єр-міністр України відзначив нагородами та цінними подарунками медиків Хмельницької області. Багато хто з нагороджених наразі перебуває на фронті, тож нагороди отримали їх рідні та близькі. Всього з Хмельниччини відзначили 12 медпрацівників. Про це повідомляють на сайті ОВА

Подякою Прем’єр-міністра України нагородили:

  • Відео дня
    /li>

Ще 5 медиків отримали від Прем’єр-міністра України цінні подарунки — годинники:

Почесну грамоту Ради національної безпеки і оборони України за особистий внесок і y справу національної безпеки і оборони України, отримала Ткачук Наталія — керівниця відділу післядипломної освіти, кадрового забезпечення управління фінансово-ресурсного та кадрового забезпечення галузі Департаменту охорони здоров’я Хмельницької ОВА.

Одну із найповажніших громадських відзнак в сфері медицини – Відзнаку за професіоналізм та милосердя “Орден Святого Пантелеймона” вручили голові Хмельницької Регіональної ради Івану Нагорному. 

В обласній військовій адміністрації зазначають, що серед нагороджених медики – які зараз у зоні бойових дій, та ті, що в нашій тиловій області допомагають пораненим повернутися до нормального життя, волонтери, які усіляко допомагали хмельницьким медичним закладам та постраждалим від війни, благодійники, що матеріально підтримують наших військових та медиків.

“З перших днів війни ви тримаєте свій фронт, що є таким самим важливим, як і воєнний. Щоденно, в режимі 24/7 ви боретеся за збереження життя і здоров’я наших воїнів та цивільного населення. Ви – у найгарячіших точках рубежів нашої оборони, під обстрілами, в окопах, в нелюдських умовах виявляєте найвищий професіоналізм та демонструєте вірність своєму покликанню, – сказав очільник адміністрації. – Медики Хмельниччини знані далеко за межами нашого краю, адже ваша готовність допомагати людям викликає повагу та щире захоплення. Низький уклін вам усім за самовіддану працю!” — зазначив голова ОВА Сергій Гамалій.

Нагадаємо, нещодавно нагородили ще двох медпрацівників з Хмельниччини за порятунок бійців з Маріуполя. А Президент України відзначив орденом хірурга Анатолія Суходолю

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Кардымон Михаил

    Підкажіть,Іван Нагорний-голова регіональної ради чого або кого?освіти,медицини,підприємців?
    Це,напевне,питання скоріше до редакції

keyboard_arrow_up