На фронті загинуло п’ятеро воїнів з Хмельниччини

На фронті загинуло п’ятеро воїнів з Хмельниччини
Фото героїв: місцеві адміністрації
  • У боях за краще майбутнє полягли Григор’єв Василь, Козак Валерій, Луговий Іван, Стремедлівський Андрій та Хмелюк Андрій.
  • Дізнавайтесь, ким були Герої.

Війна продовжує нести загибель та розруху на українські землі. Цими днями у громадах Хмельницької області повідомили про загибель п'ятьох оборонців. Немає слів, щоб висловити весь жаль, біль втрати з приводу смерті кожного воїна.

Григор’єв Василь

Григор’єв Василь Володимирович повертається «на щиті» в Дунаєвецьку громаду. Чоловік мешкав у селі Січинці. Він народився у 1973 році. У 2022 році Василя Володимировича призвали по мобілізації, з того часу він боронив Україну, написали у громаді. Під час виконання бойового завдання 25 червня 2024 року захисник загинув. Його життя обірвалось поблизу населеного пункту Сокіл Донецької області. Григор’єву Василю назавжди 51. Про місце та час поховання повідомлять у громаді.

Відео дня

Козак Валерій

Козак Валерій Валерійович був мешканцем села Лисогірка,  Теофіпольськї громади. Чоловік народився 1975 року. А цього року, 23 червня при обороні Донеччини загинув.

«Немає таких слів, які б зараз могли заспокоїти родину Героя. Розуміємо, що жодні співчуття не зменшать біль втрати, жодне слово не втамує тугу в серці. Це непоправна втрата для кожного із нас…», висловили співчуття у громаді. 1 липня Герой Валерій Козак назавжди повертається додому.

Луговий Іван

Луговий Іван Олександрович був жителем села Русанівці, Меджибізької громади. Тут повідомили, що Герой загинув під час виконання бойового завдання 26 червня 2024 року на території Донецької області. Про день та час зустрічі траурного кортежу у громаді повідомлять додатково.

Стремедлівський Андрій

Стремедлівський Андрій загинув в грудні 2023-го року. Весь цей час захисник вважався зниклим безвісти, рідні чекали його вдома, на Кам’янеччині. Лише після одного з обмінів тілами стало відомо, що Андрій загинув. Серце Героя перестало у бою поблизу села Сеньківка Куп'янського району Харківської області. Йому назавжди 36. Віддали останню шану Андрію Стремедлівському вчора, 29  червня, у Кам'янці-Подільському.

Хмелюк Андрій

Хмелюк Андрій Леонідович повертається «на щиті» до Шепетівської громади. На фронті військовий був гранатометником-десантником. Як зазначили у міськраді, Хмелюк Андрій народився 3 жовтня 1989 року. Серце захисника перестало битися у віці 34 роки. Про дату прощання повідомлять додатково.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (33)
  • Валя Вітрук

    Вічна пам'ять і слава захисникам, які віддали своє життя за нашу Україну.Щирі співчуття рідним і близьким людям.
  • Оксана Лагазюк

    Вічна світла пам'ять і шана ГЕРОЯМ, Царство Небесне.🕯️🙏🇺🇦 Щирі співчуття рідним та близьким
  • Галина Туз

    Вічна пам'ять Героям.
  • Наталя Юзвік

    Вічна пам'ять Героям 🕯️

keyboard_arrow_up