На Хмельниччині попрощались з солдатом ЗСУ Олегом Козловським (ФОТО)

На Хмельниччині попрощались з солдатом ЗСУ Олегом Козловським (ФОТО)
  • Герой був важко поранений.
  • Лікування та реабілітація тривали три місяці.
  • Лікарі зробили все можливе, але серце Воїна не витримало.

У п’ятницю, 5 серпня, Ярмолинеччина попрощалася із загиблим військовим, солдатом Збройних сил України Олегом Козловським.

На центральну площу Ярмолинець прийшли сотні людей вшанувати пам'ять воїна та підтримати у скорботі його рідних. 

Уклінно проводжали захисника й у селах громади, через які рухався траурний кортеж.

Відео дня

Спільна молитва, живі квіти, вдячність та шана Воїну, співчуття його рідним та друзям – так Ярмолинецька громада прощалась зі своїм Захисником.

Олег Козловський був родом із Пасічної на Ярмолинеччині. Тут він зростав, ходив у місцеву школу. Згодом створив свою сім’ю. З дружиною та дітьми мешкав у Хмельницькому. Працював на будівництві. Минулого року у родині народився онук. 

У березні 2022-го чоловіка мобілізували до лав Збройних сил України. Разом із побратимами він боронив Україну на Донеччині, воював у жорстоких боях з ворогом за Авдіївку.

Ще навесні поблизу Авдіївки захисник отримав важке поранення. Лікарі зробили все можливе, аби врятувати життя воїна, – три місяці тривали лікування і реабілітація. На жаль, серце захисника не витримало і 4 серпня спинилося назавжди. Олегові Козловському було 50 років.

Олег разом із дружиною виховував двох синів. Молодшому зараз чотирнадцять років, а старшому – двадцять шість.  Він також у лавах ЗСУ захищає Україну від рашистської орди. 

“Кожен герой, який загинув, захищаючи рідну землю, – важка втрата для країни, та найтяжча – для рідних захисника, адже вони втрачають частинку себе. Співчуття рідним та близьким Олега.  Місцем останнього спочинку воїна стало кладовище у с. Магнишівці. Усією громадою схиляємо голову перед подвигом Героя-захисника. Світла пам'ять воїну Олегові. Мир та спокій його душі,” – пишуть на сторінці Ярмолинецької тергромади в соцмережі.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (302)
  • Галина Стешкина

    Вічна.пам'ять.
    Герою.
  • Тетяна Гуменюк

    Герої не вмирають.
  • Mariia Zabiran

    Вічна пам'ять герою!Щирі співчуття рідним!🕯🙏🙏🙏💕
  • Larysa Yeroshenko

    Вічна пам'ять Герою!

keyboard_arrow_up