В останню дорогу провели Героя Дмитра Миськова (ФОТО)

В останню дорогу провели Героя Дмитра Миськова (ФОТО)
Тут і далі фото зі сторінки Війтовецької громади.
  • Герою було всього 23 роки. 

  • Вдома залишилась мама. 

Сум, біль, сльози... 1 серпня все село Завалійки, що на Волочищині, зібралося, щоб провести в останню дорогу загиблого захисника України. Молодий солдат Дмитро Миськов загинув 23 червня поблизу населеного пункту Новомайорське на Донеччині. Попрощатися з бійцем прийшли односельчани, друзі та просто незнайомі люди, аби вшанувати пам'ять Героя. 

— Плакали усі, а разом із усіма  плакало небо рясним дощем...Громада  втратила ще одного Героя. Гірко, бо кращі з кращих віддають життя заради того, щоб ми мали мирне небо над головою, пишуть на сторінці Війтовецької громади. 

Відео дня

Дмитро закінчив Волочиський промислово-аграрний ліцей. З початку російського вторгнення рашистів в Україну Дмитро пішов добровольцем на фронт. У вересні йому мало б виповнитись 24 роки. Без сина залишилась мати Ольга Григорівна Буйвало.

— Діма був хорошим, старанним учнем, щирою і доброю людиною, не по роках розумний, мудрий і розважливий. Він завжди прагнув бути чесним і справедливим. Саме ці риси характеру покликали його до захисту нашої рідної України. За наше мирне майбуття загинув Дмитрик. Ми висловлюємо щирі співчуття мамі та рідним. Гордимося тобою, наш Герою. Нехай Господь прийме тебе у Вічне царство. Вічна пам'ять… — пишуть на сторінці ліцею

Знайомі та друзі не можуть змиритися з втратою. 

У Війтовецькій громаді оголосили триденну жалобу та приспустили державні прапори.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (293)
  • Галина Чехместрук

    Вічна пам'ять ГЕРОЮ!!!
  • Gala Ludvichenko

    Вічна пам'ять, царство небесне Герою України. Щирі співчуття рідним і близьким.
  • Светлана Верба

    Вічна пам'ять Герою!!!
  • Tatiana Hura

    Вічна пам'ять Герою!

keyboard_arrow_up