На війні загинули четверо воїнів з Хмельниччини

На війні загинули четверо воїнів з Хмельниччини
Світлини зі сторінок громад
  • Михайло Сівак та Сергій Драган - із Кам’янеччини.
  • Генадій Четвертак –  із Хмельницького району.
  • Володимир Гребенюк – зі Шепетівщини.

У скорботі Хмельниччина. Війна забрала життя ще чотирьох мужніх її Захисників. Біль втрати не мине ніколи.

Михайло Сівак

Під час виконання бойового завдання у Бахмутському районі на Донеччині 20 грудня загинув Михайло Сівак із Дунаївців.

Відео дня

Герой із 1979-го.

«Відважний, мужній він стояв на захисті нашої держави, - наголошують у Дунаєвецькій міській раді. -  Своє життя віддав за кожного з нас, за Україну! Вічна і світла пам’ять нашому новітньому Герою!».

Про дату та час прибуття транспорту із тілом загиблого Захисника й чину поховання в мерії обіцяють повідомити додатково.

Сергій Драган

Під час виконання бойового завдання із забезпечення оборони і стримування збройної агресії рф проти України на Донеччині 19 грудня загинув чемерівчанин Сергій Драган.

Героєві назавжди буде 44 роки.

«Без надійної підтримки та опори залишилася дружина, донька та син. І для них, і для усіх, хто знав Сергія він залишиться у пам’яті світлим, турботливим, щирим, товариським, - акцентують у селищній раді. - Наші співчуття близьким та рідним захисника. Вічна пам’ять і слава Герою!»

В останню дорогу загиблого Захисника громада провела 23 грудня. Тіло Воїна чемерівчани зустріли живим коридором. Прощання відбулося в храмі  Собору Пресвятої Богородиці, що в Чемерівцях.

Генадій Четвертак

Під час бойового завдання поблизу Оріхівського району Запорізької області 18 грудня загинув 48-річний Генадій Четвертак.

Герой був родом із Голоскова Меджибізької громади

«Мужній захисник, безстрашний воїн, патріот України, - наголошують у селищній раді. - Від імені усієї громади приносимо рідним загиблого найщиріші співчуття. Сумуємо разом з вами. Ми завдячуємо Генадію Тимофійовичу життям та волею і ніколи цього не забудемо! Світла і вічна пам'ять Герою!»

Про дату та час прибуття транспорту із тілом загиблого Захисника й чину поховання в селищній раді обіцяють повідомити додатково.

Володимир Гребенюк

Виконуючи бойове завдання біля населеного пункту Стельмахівка, що на Луганщиині, 21 грудня загинув розвідник снайпер (2 категорії) 3 розвідувального відділення 2 розвідувального взводу розвідувальної роти військової частини А0501 Володимир Гребенюк.

Воїнові назавжди буде 23 роки.

Родом він зі Шекеринців, уродженець М'якоти.

«Вічна та світла пам'ять! Громада горює разом з родиною!» - зазначають у Плужненській сільській раді.

Про дату та час прибуття транспорту із тілом загиблого Захисника й чину поховання в сільській раді обіцяють повідомити додатково.

Нагадаємо, 21 грудня поблизу населеного пункту Павлівка Волноваського району, що на Донеччині, загинув солдат Валентин Шутюк з Красилова.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (167)
  • Лілія Рикун

    Вічна та світла пам'ять ГЕРОЯМ.
  • Сергій Ліщишин

    Вічна пам'ять загиблих
  • Мария Бондар

    Царство небесне Героям. Вічна пам'ять.
  • Раїса Коржінівська

    Вічна пам'ять. Царство небесне. Вічний покій. Щирі співчуття рідним та близьким.

keyboard_arrow_up