На війні загинули троє мешканців Кам’янеччини

На війні загинули троє мешканців Кам’янеччини
  • Герої захищали Україну на південному напрямку.

Троє мешканців Кам’янець-Подільського району загинули у російсько-українській війні. Про це повідомляють місцеві органи влади на своїх сторінках у Facebook.

Василь Кондратов був стрільцем стрілецького взводу. Йому був 51 рік. Загинув під час мінометного обстрілу у селі Кам’янське Запорізької області. Про це повідомила Кам’янець-Подільська міська рада.

Можливо, це чорно-біле зображення 1 особа та текст

Відео дня

Володимир Бесединський був родом із села Жванець, йому було 50 років. Мав дружину, сина та доньку. Служив стрільцем-санітором. Про це повідомили у Жванецькій сільській раді. Місцем загибелі вказане село Вищетарасівка Запорізької області. Однак у цьому регіоні немає села з такою назвою, але воно є у сусідній Дніпропетровщині неподалік Енергодара.

На зображенні може бути: 1 особа

Ярослав Майстерчук народився у селі Струга у Новоушицькій громаді. Навчався у місцевій школі, служив строкову службу в армії. Був одружений, мав двох дітей. Мобілізований у травні 2022 року. Служив в районі Бахмута, під Соледаром отримав поранення, лікувався та проходив реабілітацію у Дніпрі. Повернувся на службу в Херсонську область, отримав поранення під Херсоном, лікувався у госпіталі в місті Барвінкове на Харківщині. Згодом знову повернувся на службу, загинув від мінометного обстрілу у селі Кам’янське на Запоріжжі 4 травня 2023 року. Захиснику було 45 років. Про це повідомили в Новоушицькій селищній раді.

На зображенні може бути: 1 особа та борода

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (69)
  • Людмила Кувшинова

    Вічна пам'ять Героям України 🇺🇦😭
  • Зоя Пахалюк

    Вічна Пам'ять і Слава Героям України 🕯️🕯️🕯️🇺🇦🇺🇦🇺🇦
  • Люда Алексеева

    Вічна пам'ять героям.
  • Оксана Корнійчук

    ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ..

keyboard_arrow_up