На війні загинули Валерій Михайлов та Максим Зіменко з Хмельниччини

На війні загинули Валерій Михайлов та Максим Зіменко з Хмельниччини
Фото ілюстративне
  • Валерій був із Кам’янеччини. 

  • Максим мешкав у Хмельницькому. 

  • Дізнавайтесь про кожного, хто пожертвував своїм життям, аби Україна стала вільною.

Знову дві втрати на Хмельниччині. У боях загинули двоє військових з обласного центру та Кам’янецької тергромади. 

Валерій Михайлов

Герой був родом з Маківської громади, що на Кам’янеччині. Він загинув 12 лютого внаслідок ворожого обстрілу. Валерій був 1977 року народження. Мешкав у селі Блищанівка.

— Він боронив наш спокій від окупанта на Бахмутському напрямку. Світла пам'ять і низький уклін Воїну! Щирі співчуття з приводу гіркої втрати рідним та близьким. Громада схиляє голови у глибокій скорботі, — повідомили у сільській раді. 

Відео дня

Про дату поховання Героя обіцяють повідомити додатково.

Фото Героя зі сторінки тергромади

Максим Зіменко

Він був із Хмельницького. Навчався в НВО №23. Служив молодшим сержантом. Цьогоріч Максиму Зіменку мало б виповнитися 34 роки. 

— Сумна звістка знову в шкільній родині нашого закладу. Захищаючи Україну, загинув випускник Зіменко Максим Русланович. Людяний, відповідальний, ввічливий, щирий, допитливий, справедливий, завжди готовий прийти на допомогу — таким його запам‘ятали ті, хто знав Макса. Нехай душа нашого воїна знайде вічний спокій… Герої не вмирають! Вони залишаються назавжди в наших серцях! — повідомили звістку в навчальному закладі

Героя ховатимуть у середу, 15 лютого. Громадське прощання відбудеться о 12:30 в міській ритуальній службі. Максима Зіменка поховають на Алеї Слави. 

Фото Героя зі сторінки навчального закладу

 Редакція vsim.ua щиро співчуває рідним за близьким загиблих Героїв.

Допоможемо військовим разом

Редакція vsim.ua збирає кошти на гаджети для аеророзвідки для хмельницьких військових із 19-ої окремого стрілецького батальйону. А саме на два планшети TRIPLTEK 8 PRO. Як кажуть військові, з ними аеророзвідка проходитиме якісніше, адже пристрої потужні й потягнуть всі необхідні програми. Також вони не бояться дощу чи болота, які часто заважають. А ще антиблікові екрани, що важливо в польових умовах роботи.

Ціна одного такого планшета - 36 тисяч гривень. Гроші на один вже вдалося зібрати. Планшет вже передали в користування воїнам 19-ки. Та військовим потрібно придбати ще один. 

Щоб передати їх воїнам якнайскоріше, редакція vsim.ua продовжує збір коштів. Так ми допоможемо нашим захисникам прискорити перемогу і конвертуємо свою злість у правильне русло.

Куди задонатити кошти

Реквізити:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (40)
  • Лена Малинина

    Вічна Пам'ять ГЕРОЯМ
  • Юлия Захарова

    Вічна і світла пам'ять Героям царство небесне Щирі співчуття рідним
  • Наталія Альміз

    Вічна пам'ять Героям України...
  • Valentyna Kolesnyk

    Вічна пам'ять, шана Героям.

keyboard_arrow_up