Накачані сідниці та залізний прес: читайте про 50-річного чемпіона світу з Хмельницького

Накачані сідниці та залізний прес: читайте про 50-річного чемпіона світу з Хмельницького
  • Хмельничанин Руслан Сідлецький має статус чемпіона світу.
  • Попри вік, він день у день займається спортом, їсть за режимом й завжди оточений поглядами жінок.
  • Про стиль життя 50-річного бодібілдера читайте далі.

Йому 50 років і він чемпіон світу. У його сумці завжди є їжа та спортивна форма. А його день - це симбіоз із тренувань та позувань. Нині він дужає підняти триста кілограм і запевняє, що в свої роки відчуває себе краще ніж коли-небудь, а все тому, що підтримує здоровий спосіб життя.

Сьогодні життя 50-річного чоловіка відрізняється від його однолітків. Рельєфне тіло, широкі плечі та накачані сідниці - зовсім не те, що притаманне людям його віку. Сам Руслан Сідлецький зізнається, що його завжди супроводжують спокусливі погляди прекрасної статі.

Відео дня
  • Я часто ходжу вулицями міста в майці. Більшість дивляться і думають, що я так хизуюсь своїм тілом. Звісно, що й поглядів на собі ловлю багато. Я вже давно звик до того, що дещо відрізняюсь він інших, тому спокійно до цього ставлюсь. Оскільки я холостий, то іноді можу й підійти і познайомитись із кимось. У нас люди звикли й думають, якщо тобі 40+, то чоловік вже в поганій і фізичній формі, і в сексуальній. А я хочу сказати, що людина, яка слідкує за собою буде добре виглядати завжди, не дивлячись на вік - каже Руслан Сідлецький.

“Обливаюсь водою і роблю вакуум”

Його ранок починається з прийому риб’ячого жиру. Далі позування перед дзеркалом і обливання водою. Все це - щоденні традиції, яких чоловік дотримується вже довгі роки.

  • Першим ділом вранці я випиваю на голодний шлунок одну капсулу риб’ячого жиру. Згодом я починаю позувати, тобто працюю над усіма позами, які є в бодібілдингу. Таким чином я тримаю в напруженні м’язи, тобто потрібно вивести їх в тому ракурсі, який підкреслить красу тіла. Потім я роблю вправу на прес: вакуум. Це робиться обов’язково на голодний шлунок і при видиху. Далі я обливаюсь водою з криниці. Я, до речі, морж з 25-річним стажем. Ну а тоді - сніданок, мій перший прийом їжі, - каже Руслан Сідлецький.

Додатково: вакуум - це вправа для живота, в основі якої дихальні вправи та тренування м’язів. Її виконують за допомогою глибокого вдиху, після якого слід видихнути все повітря через рот, повністю звільнивши легені. Передня стінка живота максимально притискається до хребта, в той час як органи всередині виштовхуються вгору, під ребра.

“Вночі встаю до холодильника як зомбі”

До раціону харчування Руслан Сідлецький підходить серйозно, харчується лише натуральними продуктами. Він їсть за режимом - 7 разів на день, включаючи і ніч. Основні продукти, які він вживає - це рис, гречка, яйця, сир, капуста і цибуля. Всі страви він сортує і носить із собою в сумці. І навіть на інтерв’ю чоловік взяв лоток із сиром.

  • Якщо їсти так, як нас вчили при Радянському Союзі, тобто сніданок. обід, вечеря - то ніяких змін не буде. Наприклад, кажуть що після 6-ти їсти не можна, якби я цього дотримувався - то я б не збільшився ні на кілограм. Я їм 7 разів на день. У мене час підходить, і я мушу поїсти. Бо ж тільки так тримаю себе у формі. Сир вживаю тільки обезжирений і необроблений. Вдень обов’язково у мене дві тарілки: в одній - каша і яйця, а в іншій - капуста і цибуля. А вночі я встаю до холодильника як зомбі, о 3-ій годині, і починаю їсти сир.  Коли ти живеш в такому режимі, то організм починає все фіксувати і звикає до того - розповідає Руслан Сідлецький.

“Від продавця на овочевому ринку до президента федерації”

Правильне харчування й тренування увійшли в життя Руслана Сідлецького 39 років тому. Він розпочав свій спортивний шлях із веслування на байдарках. Далі заняття з самбо, а згодом - культуризм. На той час Руслан Сідлецький був худорлявим і зовсім не уявляв себе таким, як сьогодні - накачаним й підтягнутим. За роки він змінив кілька професій: був охоронцем, продавцем на ринку і вантажником. Та, як запевняє сам чоловік, попри напружений графік, тренування не залишав ніколи.

Ну а сьогодні, Руслан Сідлецький є президентом Global Strong Federation GSF. Це федерація, яку він заснував у 2013 році. З того часу він живе бодібілдингом, пауерліфтингом та різними силовими видами спорту. Чоловік планує створити кілька офіційних представництв федерації у різних країнах світу.

  • Наша федерація нині має 10 офіційних представників по всій Україні. До того ж, зараз ми ведемо переговори із Молдовою, також в планах Хорватія, Сербія, Італія, Німеччина. Плюс в Києві у листопаді ми плануємо провести Кубок світу. Також у планах є створення номінації у бодібілдингу - pole dance, - каже Руслан Сідлецький.

“В 50 життя тільки починається” - девіз Руслана Сідлецького. Його чотири кубки і один пояс як абсолютному переможцю - це перемоги лише за осінній старт. Чоловік запевняє, що не дивлячись на свій вік, йому вдалось зробити найкращу спортивну форму за всю історію своїх змагань.

  • І це тільки початок! - каже Руслан Сідлецький.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Амелі

    Бігає по сайтах знайомств як цуцик, все ще вважає себе нічогеньким гриб-пороховик)))
  • вася пупкин

    А чому Руслан і досі не одружений? Сподіваюсь, ЧПХ показує пів на першу)
  • Вова Школьников

    Не знаю.
  • Людмила Головань

    Умничка,це багато праці.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up